ما در زومین بازار این صفحه را به منظور ارائه مشاوره صادرات و واردات یا به اصطلاح مشاوره بازرگانی خارجی ایجاد کرده ایم (اینجا درباره ما بخوانید.) اگر شما در حوزه صادرات و واردات فعال هستید، یا قصد ورود به این حوزه را دارید، میتوانید از ما مشاوره بازرگانی بین الملل به سه روش زیر بصورت رایگان یا غیر رایگان دریافت کنید.
شما میتوانید سوالاتی در زمینه صادرات به کشورهای مختلف، واردات کالا به ایران، حمل و نقل بین المللی، ترخیص کالا از گمرک، ثبت سفارش کالا، اظهار کالا به گمرک، اخذ مجوزهای صادرات و واردات، کارت بازرگانی، رفع تعهد ارزی، نحوه تخصیص ارز واردات، نحوه خرید و فروش ارز در سامانه نیما و … بپرسید. و ما تمام سوالات را بصورت تخصصی پاسخ خواهیم داد.
چه نوع مشاوره بازرگانی نیاز دارید؟
ما سه نوع مشاوره صادرات و واردات ارائه میدهیم:
- مشاوره صادرات و واردات رایگان بصورت پیام متنی
- مشاوره صادرات و واردات تلفنی بصورت پرداخت دقیقه ای
- مشاوره صادرات و واردات بصورت کوچینگ بازرگانی بین الملل اختصاصی
روش اول: دریافت مشاوره بازرگانی بین الملل رایگان بصورت پیام متنی
برای دریافت مشاوره تجارت بین الملل به صورت رایگان کافیست سوالات بازرگانی خودتان را در پایین همین صفحه و در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید و از ما پاسخ بگیرید. پاسخ سوال شما علاوه بر اینکه در همین صفحه قابل مشاهده است، برایتان ایمیل هم میشود. مشاوره صادرات و واردات در این صفحه به صورت کاملا رایگان بوده و هیچ گونه محدودیتی در تعداد سوالات یا موضوعات مورد نظر شما وجود ندارد.
من علی افخمی سعی میکنم تمام سوالات را در کوتاه ترین زمان ممکن خودم مستقیما پاسخ بدهم. البته شاید پاسخگویی به برخی سوالات به دلایل مختلف کمی زمانبر باشد. اما به شما اطمینان میدهم به هر صورت شما پاسخ آن سوال را دریافت خواهید کرد.
برای کامنت گذاری و دریافت پاسخ لطفا 4 مورد مهم زیر را بخوانید:
- ما ادعای دانستن همه چیز را نداریم! چون همه چیز را همگان دانند. اما در محدوده دانش و تجربه مان به شما کمک میکنیم.
- لطفا در کامنت ها ادب و عرف عمومی جامعه را رعایت بفرمایید. در غیر اینصورت کامنت شما حذف میشود.
- کامنت های با موضوعات نا مرتبط به حوزه صادرات و واردات حذف میشود.
- حتما آدرس ایمیل خود را بدرستی وارد کنید تا زمانی که پاسخ سوال شما داده شد، از طریق ایمیل مطلع شوید.
روش دوم: دریافت مشاوره بازرگانی بین الملل بصورت تلفنی
برای دریافت مشاوره صادرات و واردات بهصورت تلفنی، میتوانید از خدمات مشاوره زومین بازار که توسط همکار ما آقای مهندس امیر گودرزی، (مدیر بازرگانی بینالملل با بیش از 18 سال تجربه) ارائه میشود بهرهمند شوید. ایشان در زمینههایی مانند عملیات صادرات و واردات، کارت بازرگانی، ثبت سفارش واردات، رفع تعهد ارزی، امور گمرکی، حمل و نقل بین المللی، اخذ مجوزها، و خرید و فروش ارز در سامانه نیما شما را راهنمایی میکنند.
ساعات پاسخگویی از شنبه تا چهارشنبه 9 الی 17 است. با پرداخت هزینه هر دقیقه 50 هزار تومان، میتوانید تماسهای 10 یا 20 دقیقهای رزرو کنید. پس از پرداخت و ارسال رسید به واتساپ 09301247153، شماره تماس مشاور به شما ارائه میشود.
برای مشاهده رزومه آقای گودرزی اینجا کلیک کنید. جهت پرداخت حق مشاوره نیز اینجا کلیک کنید.
من سوالات بیشتری راجع به نحوه دریافت مشاوره تلفنی دارم!
لطفا از طریق دکمه واتساپ زیر سوالات خود را راجع به شرایط و نحوه دریافت مشاوره تلفنی بپرسید. یا از طریق تلفن های دفتر تماس بگیرید. (تماس با ما)
روش سوم: دریافت مشاوره بازرگانی بین الملل بصورت کوچینگ صادرات و واردات
اگر هم نیاز به مشاوره صادرات و واردات اختصاصی بصورت کوچینگ بازرگانی بین الملل دارید، میتوانید از طریق پر کردن این فرم اقدام کنید. مشاوره بازرگانی اختصاصی بصورت پروژه های کوچینگ حداقل 6 ماهه و با دریافت حق مشاوره و رزرو تایم جلسات انجام میشود.
سوالات متداول
برای مشاهده پاسخ سوالات متداول، بر روی هر سوال کلیک کنید:
چگونه مشاوره رایگان بگیرم؟
سوالات خود را در پایین همین صفحه در قسمت دیدگاهها بپرسید.
چگونه مشاوره اختصاصی بگیرم؟
ارائه مشاوره بازرگانی اختصاصی با دریافت حق مشاوره انجام میشود. در صورتی که نیاز به دریافت مشاوره صادرات و واردات به صورت اختصاصی دارید، میتوانید مطابق اطلاعاتی که بالاتر در همین صفحه ارائه شد، بصورت تلفنی از ما مشاوره بگیرید. ضمنا برای دریافت خدمات کوچینگ بازرگانی بصورت اختصاصی هم از طریق پر کردن فرم ارائه شده در همین صفحه اقدام نمایید.
زومین بازار کیست؟
زومین بازار مرکز تخصصی آموزش و مشاوره بازرگانی خارجی است.
مشاور بازرگانی در گروه زومین بازار کیست؟
علی افخمی صادرکننده کالای ایرانی، مشاور و مدرس بازاریابی صادراتی و امیر گودرزی مدیر بازرگانی بین الملل
سلام و خسته نباشید بنده تولیدی پوشاک مردانه دارم میخاستم بدونم برای صادرات به عراق یا افغانستان باید از کجا شروع کنم؟ توی عراق چند نفر رو میشناسم که میتونند جنس رو برام توزیع کنند. و اینکه آیا نیاز به مجوزی برای این کار هست؟
سلام سهراب عزیز
برای صادرات به عراق یا صادرات به افغانستان در حوزه پوشاک شما نیاز به اخذ مجوز استاندارد دارید. اینکه توی عراق شبکه ارتباطی دارید عالیه، اما از محتوای سوال شما متوجه شدم که ظاهرا دانش یا تجربه کافی در حوزه صادرات پوشاک را ندارید و تمرکز شما در بازار داخلی بوده است. اکیدا پیشنهاد میکنم قبل از شروع هر حرکتی از یک مشاور بازرگانی متخصص، مشاوره صادرات بگیرید. حتما مطلب خدمات بازرگانی به روش غیر خطرناک! را نیز در سایت ما مطالعه کنید.
موفق باشید
سلام وقت بخیر.من خیاط لباسهای مجلسی و عروس هستم و از طرفی دارم درس میخونم که کنکور بدم. اما به تجارت علاقه دارم ولی نمیدونم چطور میتونم یک تاجر باشم و یا تو چه زمینه ای تجارت کنم و اینکه موقع انتخاب رشته چه رشته ای رو بخونم که همراستا با تجارت باشه (علاقه دارم تحصیلات دانشگاهی داشته باشم برای همین میخوام حداقل رشته ای رو انتخاب کنم که کمک کنه به تجارت). فن بیان قوی و روابط اجتماعی بالا و مدیریت هم چندان بلد نیستم اما میتونم روشون کار کنم اگر بدونم باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید ممنونم🥰🙏
سلام و وقت بخیر! خوشحالم که شما به تجارت علاقهمند هستید و میخواهید در این زمینه گام بردارید. اینکه شما همزمان در حرفه خیاطی فعالیت دارید و به تحصیلات اهمیت میدهید، نشاندهنده تلاش و پشتکار شما است. در ادامه، چند پیشنهاد و راهنمایی برای شما دارم:
1. انتخاب رشته تحصیلی: برای ورود به حوزه تجارت، رشتههایی مانند بازرگانی، مدیریت کسبوکار (MBA)، اقتصاد، و بازاریابی گزینههای خوبی هستند. این رشتهها به شما دانش پایهای و تخصصی در مورد تجارت، استراتژیهای بازاریابی، مدیریت مالی، و دیگر مهارتهای لازم را میدهند.
2. تقویت مهارتهای فردی: برای موفقیت در تجارت، تقویت فن بیان، مهارتهای ارتباطی، و مدیریت زمان و منابع اهمیت دارد. شما میتوانید از طریق شرکت در دورههای آموزشی، کارگاهها، و سمینارها این مهارتها را تقویت کنید.
3. شروع کوچک و گسترش تدریجی: با توجه به تجربه شما در خیاطی لباسهای مجلسی و عروس، میتوانید از همین حوزه به عنوان نقطه شروع استفاده کنید. ایجاد یک کسبوکار کوچک در این زمینه و گسترش تدریجی آن میتواند یک استراتژی موثر باشد.
4. یادگیری از تجارب دیگران: مطالعه کتابها، مقالات، و داستانهای موفقیت افرادی که در حوزه تجارت موفق شدهاند، میتواند به شما ایدههایی برای راهاندازی و مدیریت کسبوکارتان بدهد.
5. استفاده از فناوری و بازاریابی آنلاین: در عصر دیجیتال، داشتن حضور آنلاین و استفاده از شبکههای اجتماعی برای بازاریابی محصولات شما بسیار مهم است. ایجاد وبسایت، فروشگاه آنلاین، و استفاده از پلتفرمهایی مانند اینستاگرام برای نمایش و فروش محصولاتتان میتواند به رشد کسبوکارتان کمک کند.
6. شبکهسازی و ارتباطات حرفهای: برقراری ارتباط با دیگر فعالان حوزه تجارت، شرکت در نمایشگاهها و رویدادهای مرتبط با حوزه کاریتان میتواند به شما در برقراری ارتباطات حرفهای و یافتن فرصتهای جدید کمک کند.
7. مطالعه و تحقیق مداوم: بازار و تکنولوژیها به سرعت در حال تغییر هستند. بنابراین، مطالعه و بهروزرسانی دانشتان در زمینههای مختلف تجارت بسیار مهم است.
با پشتکار و تلاش مداوم، شما میتوانید در مسیر تبدیل شدن به یک تاجر موفق گام بردارید. امیدوارم این راهنماییها به شما کمک کنند و در مسیرتان موفق باشید! 🌟🙏🏼
سلام شما صادرات به افغانستان رو توصیه میکنید؟ منظورم با توجه به شرایط جنگ و مشکلات امنیتی توی افغانستانه
سلام دوست عزیز
امیدوارم حالتون عالی باشه
سوال شما کلی هست بنابراین من کلیات رو در خصوص مشاوره صادرات به افغانستان خدمتتون میگم. افغانستان پتانسیل خیلی خوبی جهت صادرات داره. کلا یک کشور مصرفی هست و بواسطه داشتن مرز زمینی با ایران، در شرایط تحریمی خیلی از طرف مجامع جهانی قابل رصد کردن نیست. از لحاظ شرایط امنیتی درست فرمودین مشکلاتی داره اما همچنان امکان صادرات به این کشور فراهمه.
سلام من ۲۴ سالمه و دکترا شیمی دارم والان مدیر بازرگانی یه شرکت تقریبا کوچیک ارایشی هستم و در حال آمادگی برای آزمون آیلتس هستم اما میخوام بازرگانی خارجی رو خوب یاد بگیرم و از همین شرکت کوچیک برای پیشرفتم استفاده کنم اما واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم.میشه راهنماییم کنید…
سلام سرکار خانم سحر
اگر منظور شما از شروع بازرگانی خارجی شروع صادرات است، من دقیقا سوالات و ابهامات “شروع صادرات” را در مقاله زیر بصورت مفصل، کاربردی و با جزئیات فراوان توضیح داده ام: (کلیک کنید)
چگونه صادرات را شروع کنم؟
اگر هم منظورتان واردات است، مقاله زیر را بخوانید: (کلیک کنید)
آموزش واردات کالا بصورت گام به گام
وبینار زیر هم در اردیبهشت 1400 توسط من برگزار شده که محتوای آن برای یادگیری شروع یا ارتقای تجارت خارجی بسیار مناسب است. در صورت تمایل میتوانید دانلود کنید.
وبینار چگونه از بازرگانی سنتی عبور کنیم؟
با توجه به منابعی که خدمتتان معرفی کردم، بطور کامل و چامع جوابتان را پیدا خواهید کرد
موفق و موید باشید
سلام وقت بخیر آیا با کارت بازرگانی اگه صادرات انجام بدیم ارز نیمایی بهمون میدند؟ آیا میشه بدونه کارت بازرگانی هم صادرات انجام داد؟
سلام وقت شما بخیر
قسمت اول سوال شما از پایه غلط است. ارز نیمایی دارای سوبسید به واردات تعلق میگیرد و کلا مبحث تخصیص ارز (چه با سوبسید و چه با قیمت بازار آزاد)، بابت خرید یک محموله وارداتی است و ربطی به صادرات ندارد. شما به عنوان صادرکننده تحت شرایطی اتفاقا باید ارز حاصل از صادرات خودتان را در سامانه نیما عرضه کنید. قرار نیست که کسی به شما بابت صادرات خودتان در سامانه نیما دلار و درهم و یورو بدهد…
و در مورد قسمت دوم سوال، بله صادرات بدون کارت بازرگانی هم ممکن است
موفق و موید باشید
سلام وقتتون بخیر برای اینکه بفهمم توی کشور هدفم کالام به چه قیمتی داره فروخته میشه از کجا باید آمارش و در بیارم
ممنونم
سلام وقت شما بخیر
میتوانید از انواع پلتفرم های b2b و b2c مانند آمازون، علی بابا، علی اکسپرس و … استفاده کنید. ضمنا کشورهای مختلف ممکن است پلتفرم مخصوص به خودشان را هم داشته باشند.
موفق و موید باشید
با عرض سلام و عرض احترام بنده مترصد این هستم که محصول برنج لاهیجان به کشورهای اطراف صادر نمایم لیکن در ایران شرکت ندارم و پل ارتباطی در کشورهای خارجی ندارم و تجربه ای در این زمینه ندارم لطفاً راهنمایی بفرمایید که برای شروع چه اقداماتی انجام بدهم . ممنون
با سلام و احترام
لطفا جهت دریافت اطلاعات کامل در این خصوص دو مقاله زیر را بخوانید (روی عناوین کلیک کنید)
1. مراحل گام به گام صادرات
2. مشتری یابی خارجی
بهترین محصولی که میتوان به عمان صادر کرد چیست؟
شرایط صادرات آن چیست ؟
مقاله زیر را بخوانید
صادرات به عمان
🌹سلام و احترام 🌹
یه مشاوره ای ازتون میخواستم بابت “تجارت پسته”
خواستم بدونم “محصول پسته” در حال حاضر و با توجه به بازارهای داخلی و جهانی، انتخاب خوبی برای تجارت است؟
ممنون بابت راهنماییتون
با سلام و احترام،
با توجه به اهمیت و جایگاه پسته در بازارهای داخلی و جهانی، تجارت پسته همواره به عنوان یکی از گزینههای جذاب برای سرمایهگذاری مطرح بوده است. اما سوال اصلی این است که تجارت پسته برای چه کسی؟ با چه منابعی؟ با چه تخصصی؟ با چه تجربه و بکگراند بیزینسی؟ اگر شما منابع و تخصص و تجربه کافی را در زمینه تجارت پسته یا هر کالای دیگری نداشته باشید، تجارت پسته یا هر کالای دیگری میتواند برای شما بسیار خطرناک و زیان ده باشد.
اما بطور کلی ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان پسته در جهان است و محصولاتش به دلیل کیفیت بالا شهرت جهانی دارند. در ادامه، چند نکته مهم را برای تصمیمگیری بهتر در نظر بگیرید:
1. بازار جهانی پسته:
– بازار جهانی پسته رقابتی است اما همچنان فرصتهای زیادی برای تولیدکنندگان با کیفیت بالا وجود دارد.
– کشورهایی نظیر آمریکا، ترکیه، و ایران از جمله بزرگترین تولیدکنندگان پسته در جهان هستند. این به معنای رقابت شدید در بازارهای جهانی است، اما همچنین نشاندهنده تقاضای بالا برای این محصول است.
2. تحقیق در بازار:
– پیش از ورود به این حوزه، تحقیقات گستردهای در مورد بازارهای هدف، ترجیحات مصرفکنندگان، و روندهای بازار انجام دهید.
– درک نیازها و ترجیحات مشتریان در بازارهای مختلف میتواند به شما در طراحی استراتژیهای بازاریابی و فروش موفقتر کمک کند.
3. کیفیت و استانداردهای بهداشتی:
– کیفیت محصول و رعایت استانداردهای بهداشتی بینالمللی برای موفقیت در بازارهای جهانی بسیار مهم است. اطمینان از کیفیت بالای پسته و بستهبندی مناسب میتواند مزیت رقابتی ایجاد کند.
4. نوسانات بازار و قیمت:
– بازار پسته ممکن است تحت تأثیر نوسانات قیمتی قرار گیرد که میتواند ناشی از تغییرات در تولید، تقاضای جهانی، و شرایط اقتصادی باشد. آگاهی از این تغییرات و برنامهریزی برای مدیریت ریسکها اهمیت دارد.
5. راهاندازی و مدیریت کسبوکار:
– در نظر گرفتن هزینههای راهاندازی، مدیریت زنجیره تأمین، و لجستیک حملونقل بینالمللی ضروری است.
– داشتن یک طرح کسبوکار دقیق که شامل تحلیل بازار، استراتژیهای بازاریابی، بودجهبندی، و پیشبینیهای مالی باشد، کلیدی است.
در پایان، تجارت پسته میتواند یک فرصت بسیار خوب برای سرمایهگذاری باشد، به شرطی که با داشتن منابع و تخصص و تجربه کافی، برنامهریزی دقیق و آگاهی کامل از چالشها و فرصتهای موجود پیش بروید.
سلام جناب افخمی عزیز، وقت عالی بخیر،بنده در حوزه میوه خشک میخواهم فعالیت کنم البته در حوزه صادرات. اما با شیوه صادرکردن چندان آشنایی ندارم و روشهای یافتن مشتری خارجی را نمیدانم. دراین رابطه ازشما راهنمایی میخواستم
سلام وقت شما بخیر
من یک مثال برای شما میزنم. وقتی شما اصول رانندگی را بیاموزید، تفاوتی ندارد که قصد رانندگی با پژو 206 را داشته باشید یا دنا یا تارا. با همه این ماشینها میتوانید رانندگی کنید. به شکلی مشابه اصول صادرات و تجارت خارجی هم در مورد تمامی محصولات یکسان است. فرقی ندارد که میوه خشک باشد یا صنایع دستی یا لوازم خانگی. وقتی شما دانش و مهارت های صادراتی را بیاموزید، قادر به صادرات هر محصولی خواهید بود. پیشنهاد میکنم برای شروع و آشنایی اولیه با فرآیند صادرات مقاله “چگونه صادرات را شروع کنم” را روی سایت ما مطالعه بفرمایید.
موفق و موید باشید
سلام، من باغدار پسته و کشاورز زعفران هستم، و امکان تامین جنس به هر مقدار و با کیفیت یکسان در تمام طول سال رو دارم، میخواستم بدونم اولا بهترین کشور برای صادرات این دو محصول و دوما تمام مراحل قانونی و مجوز های لازم برای صادرات این دو محصول از طرف دولت خودمون چیست و سوما چطور به قوانین صادرات کشور خارجی دسترسی داشته باشم؟
سلام و عرض ادب
برای شناخت بازارهای بین المللی پسته و زعفران باید تحقیقات بازار بین الملل انجام دهید. میتوانید از سایتهایی مثل ترید مپ یا سایت سازمان توسعه تجارت ایران استفاده کنید
برای استعلام مجوزهای قانونی به یکی از گمرکات اجرایی محل سکونت خودتان مراجعه کنید
قوانین واردات کالا به کشور مقصد را میتوانید از سایت مک مپ استخراج کنید
موفق و موید باشید
سلام وقت بخیر. من سایت گمرک ایران رو چک کردم و متوجه شدم ایران در سال جاری و یکسال گذشته و شاید هم قبل تر، هیچ نوع محصول پلیمری مثل گرانول ها رو به کشورهایی مثل المان یا ویتنام صادر نکرده
میخواستم بدونم چه محدودیتی وجود داره که عمده صادرات برای چین و ترکیه است اما چنین کشورهایی نه
سلام و وقت بخیر، تجارت بین ایران و اتحادیه اروپا در سالهای اخیر با چالشهایی روبرو بوده است. به طور خاص، صادرات پلیمری ایران به کشورهای اروپایی مانند آلمان و یا حتی سایر کشورها مثل ویتنام به دلایل مختلفی کمتر از حد انتظار بوده است.
یکی از دلایل اصلی این کاهش در صادرات میتواند به مسائل اقتصادی داخلی و چالشهای تجاری ایران با اتحادیه اروپا مربوط باشد. در واقع، تراز تجاری ایران با اتحادیه اروپا طی این سالها همواره منفی بوده است، و بیشترین کالاهای صادراتی ایران به اروپا شامل مواد غذایی، محصولات شیمیایی و روغنهای گیاهی و حیوانی بودهاند.
علاوه بر این، موانع داخلی نیز در این مسئله نقش داشتهاند. برخی از شرکتهای پتروشیمی ایران، با وجود افزایش سودعملیاتی و ناخالص، در زمینه صادرات پلیمرها به کشورهایی مانند ترکیه، پاکستان، عمان و کویت نیز موفقیت چندانی نداشتهاند. این ناکامی در صادرات میتواند ناشی از افزایش قیمتهای داخلی پلیمرها و مواد شیمیایی در کنار به روز نبودن تکنولوژی ساخت است که فشار مضاعفی بر صنایع پایین دستی ایجاد کرده است باشد.
همچنین، تحریمهای بینالمللی و مسائل سیاسی و دیپلماتیک نیز در تثبیت این وضعیت و کاهش صادرات پلیمری ایران به کشورهایی مانند آلمان نقش پر رنگی داشته است. به طور خاص، آلمان به دلایل مختلف از جمله تحریمها، در سالهای اخیر تجارت خود با ایران را کاهش داده است.
در نهایت، این مسائل ترکیبی از چالشهای داخلی و بینالمللی هستند که بر صادرات پلیمری ایران به کشورهای مختلف تأثیر گذاشتهاند.
Hello, i have a customer in pakistan for a product, and i want to export to him.
What are the Iranian government regulations to officially export a product from Iran to Pakistan via land border.
Kindly explain the Government rule on using USD instead of Local curruncies.
For instance, my client in Pakistan wants to use Rupees and Toman for conducting this export. Is it possible?
Thanks
Hello my friend
To export to Pakistan or any other country, you need to have an Iranian commercial card (Karte Bazargani). You must obtain the necessary permits for exporting your product, such as standard certification from the relevant Iranian organizations. You should declare the shipment to Iranian customs and complete the foreign exchange obligation clearance process. This means that the foreign currency earned from the export must be returned to Iran’s economy. The government will allow you to sell your export currency in the NIMA system at a rate lower than the free market rate. I do not recommend conducting export transactions in Rupees or Rials because you ultimately have to clear the foreign exchange obligation in dollars. It is also advisable to have a trustworthy Iranian friend by your side so that you can use their commercial card and get assistance with the other steps I mentioned.
سلام من یک جوان 18 ساله هستم در رشته تجربی
و رشته ام را دوست ندارم و عشق علاقه ذاتی به تجارت و خرید فروش دارم میخاستم بدونم از کجا باید شروع کنم من هیچ اطلاعی ندارم از این بابت.
با سلام
لطفا مقاله چگونه تجارت را شروع کنم روی وبسایت ما بخوانید
بنده در خصوص صادرات لوازم خانگی به عراق (مثل کولر و پنکه) میخواهم اقدام کنم. آیا شما میتوانید در این پروژه به من کمک کنید؟
بله برای بررسی جزئیات پروژه، شما باید با ما تماس بگیرید
سلام. وقت بخیر.
چه نوع کالاهای استوک برای واردات از دبی بازار خوبی در ایران دارند و دارای چه شرایطی هستند؟
تشکر
سلام وقت شما هم بخیر.
واردات کالاهای استوک از دبی به ایران یکی از راههای محبوب برای تأمین نیازهای بازار داخلی است. کالاهای استوک عموماً به محصولاتی اطلاق میشود که به دلیل مختلف، از جمله تعویض با کالاهای جدیدتر، نیاز به تعمیر جزئی یا عدم فروش، به عنوان کالاهای دسته دوم به فروش میرسند. برای واردات موفق این نوع کالاها، بررسی نیازهای بازار و توجه به قوانین وارداتی ایران بسیار مهم است. در ادامه به چند دسته از کالاهای استوک که بازار خوبی در ایران دارند و شرایط آنها اشاره میکنم:
1. لوازم الکترونیکی عمدتا شامل لپتاپ و تبلت به دلیل قیمت مناسب و کیفیت خوب مورد استقبال قرار میگیرند. حتی لوازم جانبی کامپیوتر: موس، کیبورد، مانیتور و سایر لوازم جانبی که به صورت استوک عرضه میشوند نیز ممکن است بازار خوبی داشته باشند.
2. تجهیزات ورزشی مانند دستگاههای استوک بدنسازی نیز به دلیل هزینه بالای نسخههای نو، مورد توجه بسیاری از خریداران هستند.
شرایط واردات کالاهای استوک
1. استاندارد و کیفیت: باید مطمئن شوید که کالاهای استوک دارای کیفیت و استانداردهای لازم هستند تا رضایت مشتریان را جلب کنید.
2. قوانین و مقررات: بررسی قوانین و مجوزهای مورد نیاز واردات کالاهای استوک به ایران بسیار مهم است. برخی از کالاها ممکن است نیاز به مجوزهای خاصی داشته باشند.
3. ضمانت و خدمات پس از فروش: ارائه ضمانت و خدمات پس از فروش برای کالاهای استوک میتواند اعتماد مشتریان را جلب کند و فروش را افزایش دهد.
4. بازارشناسی: تحلیل دقیق نیازهای بازار و تقاضاهای موجود به شما کمک میکند تا کالاهای مناسب را وارد کنید.
منابع معتبر برای اطلاعات بیشتر
شاید بهترین راه واقعا مراجعه به دفتر واردات گمرک استان محل سکونت شما باشد. اما برای اطلاعات بیشتر در مورد واردات کالاهای استوک و قوانین مربوط به آن میتوانید به منابع زیر نیز مراجعه کنید:
– سایت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران
– سایت وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران
– سایت گمرک ایران
موفق و موید باشید
برای صادرات خرما به کشورهای مرز شمالی ایران مثل آذربایجان و ارمنستان نیاز به پیدا کردن خریدار خارجی دارم. خرمای پیارم، رطب و خاصویی
شما میتونید برای من مشتری خارجی توی این کشورها پیدا کنید؟
بله این امکان بصورت کلی وجود دارد، اما کیس شما را باید بررسی کنیم. در صورت تمایل با دفتر ما تماس بگیرید.
سلام
به عنوان بروکر می خواهم در حوزه صادرات ظروف یک بار مصرف به عراق یا دبی اقدام کنم شما می توانید در این زمینه کمک کنید؟
سلام و وقت بخیر
بروکری در صادرات یا همان دلالی و واسطه گری در صادرات یکی از روش های ورود به بازارهای خارجی است. البته روش مورد علاقه و مورد استفاده من نیست چون مشکلات مخصوص به خود را دارد که مهمترین آنها ضعف زیر ساخت های حقوقی حمایتی از بروکر در ایران است. شاید شما اگر مقیم امارات بودید، خیلی شرایط بهتری برای انجام این کار داشتید. با توجه به مطلبی که عرض کردم در زمینه اجرای چنین پروژه هایی ورود نمیکنم
موفق و موید باشید
سلام وقتتون بخیر.
میخواستم بدونم الان گوشی های بالای ۶۰۰ دلار ثبت سفارش میشه؟ برای بالای ۶۰۰ دلار تامین ارز از کجا انجام میشه؟
ممنونم
سلام و وقت بخیر
با توجه به اینکه این قوانین دولتی شل کن و سفت کن زیادی دارند و دائما عوض میشوند، بهترین راه این است که تشریف ببرید یکی از گمرکات اجرایی محل سکونت خود و بصورت حضوری از دفتر واردات گمرک آخرین وضعیت موجود را استعلام بگیرید.
موفق و موید باشید
سلام خدمت تمامی دوستان
بنده امیر هاشمی هستم مدیر یک شرکت بازرگانی در زمینه واردات و فروش مواد پلیمری، وظیفه خودم دانستم در اینجا از زحمات جناب افخمی بزرگوار و تیم متخصص ایشان در زومین بازار کمال تشکر را داشته باشم. ما از خرداد سال 98 با گروه زومین بازار آشنا شدیم و مرحله به مرحله تمام پروسه بازرگانی خارجی خودمان را به تیم ایشان واگذار کردیم. باید خدمت تمام عزیزان بگویم که شما مجموعه ای متخصص تر و با اخلاق تر از این مجموعه در بخش بازرگانی پیدا نمی کنید.
با تجدید احترام
سلام جناب هاشمی عزیز
محبت دارید شما
سلام در خصوص ارسال نمونه برای خریدار خارجی، هزینه ارسال با ماست یا با خریدار؟ و اینکه آیا امکان دریافت مشاوره صادرات بصورت تلفنی از شما وجود دارد؟
با سلام خدمت شما سرکار خانم مریم
ارسال نمونه برای خریدار خارجی بستگی به کیس مذاکره شما با طرف خارجی و پتانسیل و اهمیت خریدار نزد شما داره. از دید خریدار معمولا این هزینه به عهده فروشنده است و فروشنده ای که این هزینه را تقبل نکنه، فروشنده معتبر و قدرتمندی به نظر نمیرسه. اما شما باید واقعیتهای کسب و کار خودتون رو هم در نظر بگیرید. واقعیت اینه که شما بنگاه غیر انتفاعی ندارید و ارسال نمونه بصورت رایگان در بسیاری از موارد منجر به خرید هم نمیشه و تکرار این موضوع هم هزینه قابل توجهی به شما تحمیل میکنه.
مخصوصا در بسیاری از موارد هزینه ارسال اکسپرس از هزینه خود کالای نمونه بیشتر میشه. پیشنهادی که ما اکثرا به دوستان در موارد مشاوره صادرات کالا ارائه میکنیم، اینه که هزینه نمونه به اضافه هزینه ارسال را دریافت کنید. مثلا 300 دلار بابت یک پک نمونه بصورت پیش فاکتور اعلام کنید و هیچ اشکالی هم نداره. میتونید در همان ابتدای کار به مشتری اعلام بکنید که در صورت خرید، مبلغ نمونه از اولین فاکتور بصورت refund کسر خواهد شد.
اما باز هم میتونید در موارد خاص، اگر ارزیابی شما از خریدار، یک خریدار ارزشمند است، ارسال نمونه رایگان به هزینه خودتان داشته باشید. در خصوص مشاوره بازرگانی به صورت غیر حضوری هم که سوال فرمودید بله هم امکان دریافت مشاوره صادرات و واردات بصورت تماس تلفنی و هم امکان تماس تصویری وجود دارد.
موفق باشید.
سلام ما یکی از آشناهامون که بهش اطمینان داریم میخواد با کارت بازرگانی پدرم جنس وارد کنه و به ما هم درصد بده.
شما این کار رو پیشنهاد میکنید؟ مشکلی پیش نمیاد؟
سلام حسین عزیز
امیدوارم حالتون عالی باشه
ما ابدا چنین کاری رو توصیه نمیکنیم. تمام بار قانونی این کار بر دوش صاحب کارت است و جزو موارد خلاف قانون است. مشکلات مختلفی ممکن است ایجاد شود که اصلا به ریسک این کار نمی ارزد.
سلام و وقت بخیر
ببخشید هزینه مشاوره بازرگانی شما بصورت اختصاصی چقدره؟
سلام سرکار خانم رحیمی
لطفا با دفتر ما تماس بگیرید. همکاران راهنمایی تون میکنند
سلام
ضمن عرض سلام و خسته نباشیدو تشکر در صورت امکان به سوالاتم پاسخ بفرمایید؛
۱_ایا انجام صادرات حتمن مستلزم داشتن کارت بازرگانی بنام خودمان هست یا با کارت دیگری هم میشود اینکارو کرد؟
۲_خریداری رو پیدا کردیم که ضایعات تسمه پروانه و تسمه تایم خودرو رو میخره اصولن برای صادرات کالاهای ضایعتی نیاز به اخذ مجوز هست؟
سپاسگزارم
سلام خدمت شما
1. در بحث صادرات اگر سابقه صادرات ندارید، تا 6 ماه هم نیازی به گرفتن کارت بازرگانی نیست. میتوانید از این فرصت استفاده کرده و پروسه صادرات خود را محک بزنید. حتی میتوانید از شرکتهای مدیریت صادرات جهت صادرات غیر مستقیم و با ریسک پایینتر استفاده کنید. انجام تجارت خارجی با کارت دیگران غیر قانونی است و عواقب دارد. ضمنا رفع تعهد ارزی هم بر عهده صاحب کارت است.
2. کالایی که شما میفرمایید به احتمال بسیار زیاد نیازی به اخذ مجوز ندارد. اما برای اینکه 100% از آخرین تغییرات ناگهانی و پیشبینی نشده بصورت به روز مطلع بشید، بهتر است از یک شرکت ترخیص سوال کنید تا هم اچ اس کد کالایتان را پیدا کنید و هم از آخرین وضعیت مجوز یا وجود محدودیت قانونی مطلع شوید
موفق باشید
سلام وقت بخیر من یک سوال دارم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید میخوام در مورد یک محصول که سهم زیادی از اون وارداتی هست بدونم هر ساله چه مقدار و توسط چه شرکت هایی و از کدوم کشورها و با چه قیمتی وارد میشه
ممنون
سلام وقت بخیر
آمار صادرات و واردات کشور رو میتونید از سایت tpo.ir استخراج کنید. همچنین از سایت macmap.org هم میتوانید جزئیات تجارت جهانی کالای مورد نظرتان را دریافت بفرمایید
با سلام آیا شخص حقیقی با داشتن کارت بازرگانی می تواند تلفن همراه یا سایر اجناس را وارد کند یا برای اینکار نیاز به ثبت شرکت می باشد؟
سلام وقت بخیر
هم شخص حقیقی و هم شخص حقوقی هر دو میتوانند واردات را با کارت بازرگانی انجام دهند. اما پیشنهاد ما همیشه کار کردن با کارت بازرگانی حقوقی است. هم محدودیت های کارت حقیقی را ندارد و هم پرستیژ اعتباری بسیار مناسب تری در بحث تجارت خارجی دارد. کلا در دنیا چیزی به عنوان بازرگان حقیقی نداریم و این مفهوم فقط در کشور ما وجود دارد
با سلام و تشکر از راهنماییهای ارزشمندتون. بنده در مرحله گرفتن کارت بازرگانی حقیقی هستم و همزمان هم درحال ثبت شرکت می باشم. آیا میتوان کارت بازرگانی حقیقی را به حقوقی تبدیل کرد؟ لازم به ذکر هست که مدیر عامل و دارنده حق امضای شرکت خودم خواهم بود.
سلام خدمت شما
این مورد را باید از اتاق بازرگانی پیگیری بفرمایید
سلام خدمت شما .
لطفا درباره راه ها و کانال های صادرات به آلمان برای بنده توضیح دهید. من میخواهم که یک تولیدی بزرگ پوشاک با 150 نفر پرسنل کاری را احددث کنم و شرایط آنرا دارم اما میخواهم تمام محصولم را به کشور آلمان فریت کنم. ممنون می شم اگه بگویید این امر امکان پذیر هست یا خیر
با سلام
در اولین قدم می بایست اقدام به تحقیقات بازار و تدوین برنامه بازاریابی صادراتی بکنید. سپس روشهای مختلف اجرایی جهت پروسه صادرات وجود دارند از جمله موارد زیر:
1. چنانچه امکان ایجاد شرایطی مانند ثبت شرکت، دفتر، انبار و … را در کشور آلمان دارید، میتوانید صادرات پوشاک تولیدی خودتان را به مقصد انبار خودتان در آن کشور انجام دهید. یعنی مبدا و مقصد بارنامه هر دو خودتان هستید و خیالتان بابت بسیاری از مسائل و ریسکها (از جمله دریافت پول محموله) راحت است. در این حالت خودتان در آن کشور حاضر بوده و مستقیما با شبکه توزیع و فروش در کشور مقصد طرف هستید.
2. از شرکتهای مدیریت صادرات یا همان EMC ها کمک بگیرید. این شرکتها در کشورهای مختلف شبکه توزیع و فروش دارند و در واقع شما صادرات غیر مستقیم انجام میدهید.
3. در کشور آلمان نماینده هایی برای محصول خودتان پیدا کنید. با آنها قرارداد فروش خارجی ببندید و محصولتان را برای آنها صادر کنید.
در تمامی این روشها علاوه بر زنجیره تامین مناسب، نیاز به شرکتهای حمل و نقل، شرکتهای بازرسی، شرکتهای بیمه، شرکتهای ترخیص، صرافیها و … دارید. ضمنا اگر خودتان به حوزه های بازاریابی بین الملل و قراردادهای بین الملل تسلط ندارید، حتما از مشاورین متخصص این حوزه ها کمک بگیرید.
موفق باشید
ممنون از پاسخ شما من شرایط گزینه اول که گفتید رادارم راهنمایی و مشاوره صادراتی خیلی خوبی بود بازم ممنون
سلام. صدور پیش فاکتور و فاکتور توسط ما به هنگام صادرات چطور انجام میشه؟ پرینت یک صفحه با اطلاعات خریدار و فروشنده و اطلاعات جنس کافیه یا فاکتور باید از جای خاصی اخذ بشه؟ سوال دوم اینکه معمولا چند درصد ارزش جنس مارو گمرک و هزینه های جاری مثل بیمه و حمل و نقل میگیره؟ یعنی اگه ارزش ۲۰ تن میوه ما یک میلیارد تومن باشه تقریبا چند میلیون باید هزینه های جاری رو در نظر گرفت؟
سلام وقت شما بخیر
فاکتور و پیش فاکتور هر در توسط فروشنده صادر میشوند. با جستجوی اینترنتی میتوانید نمونه های آماده را در اختیار داشته باشید. از کانال تلگرام ما و همچنین مقاله زیر هم میتوانید نمونه پروفرما را دانلود کنید. (روی عنوان مقاله کلیک کنید)
پروفرما چیست
در خصوص هزینه های گمرکی، بیمه و لجستیک کالا باید بگویم که کاملا متغیر است. بستگی به کالا، روش حمل، مقصد و پوشش بیمه ای مد نظر دارد. با توجه به مشخصات محموله و مواردی که عرض کردم از منابع زیر استعلام دقیق بفرمایید:
1. دفتر صادرات گمرک
2. شرکت های حمل (نرخ قابل چانه زنی)
3. شرکتهای بیمه (نرخ قابل چانه زنی)
موفق و موید باشید
با سلام و عرض ادب و احترام
بنده درباره مراحل صادرات کالا سوال داشتم.
فرض بفرمایید که با مشتری خارجی به توافق رسیدم و پروفرما هم برای ایشان فرستادم. سپس کالا را مطابق با آنچه در پروفرما ذکر شده تهیه و بسته بندی کرده و در انبار خانه خودم نگهداری نمودم.
حال دقیقا مرحله بعدی چیست؟ در مقالاتی که خوانده ام مراحل مختلفی ذکر کرده اند، از قبیل اخذ بارنامه و مجوز بازرسی و اظهار کالا به گمرک و گواهی مبدا و… اما ترتیب دقیقی برای این مراحل ذکر نشده، همچنین در این مراحل مختلف، موقعیت کالا ذکر نشده که باید کالا در هر مرحله دقیقا کجا باشد. مثلا در بحث اظهار کالا به گمرک من خودم تنها باید به گمرک بروم و فرم اظهار نامه را پر کنم یا نه باید کل کالا را هم با خودم حمل کنم و به گمرک ببرم یا یک نمونه از آن را ببرم؟ اگر کل کالا را با خودم حمل کردم و بردم به گمرک و گفتند فعلا به خاطر نیاز داخلی یا علتی دیگر صادرات این کالا متوقف شده در این صورت این یک کار نسنجیده بوده و متضرر خواهم شد.
همچنین همین سوال را درباره بازرسی کالا و دیگر مراحل هم دارم که باید نمونه کالا را ببرم یا کل کالا را یا خودم تنها به بخش مربوطه مراجعه کنم؟
پس با توجه به توضیحات سوال من دو چیز است:
اول اینکه به فرض کالایی مانند خرما الآن در انبارِ خانهِ من موجود است و با خریدار هم توافق شده و برای او پروفرما صادر شده است، مراحل بعدی صادرات کالا را لطفا به ترتیب بیان بفرمایید.
دوم اینکه توضیح دهید در هر مرحله، موقعیت کالا(نمونه کالا یا کل کالا) باید در چه مکانی باشد؟
با سلام و احترام جناب آقای احمدرضا
در بحث اظهار کالا به گمرک با توجه به اینکه تجربه قبلی در این کار ندارید، پیشنهاد میکنیم از شرکتهای ترخیص کالا کمک بگیرید. اما بطور کلی شما دو راه برای اظهار کالا به گمرک و ترخیص صادراتی کالای خود دارید:
1. کالا را بصورت کامل تحویل انبار گمرک بدهید و سپس در سامانه EPL دور اظهاری کالا را انجام دهید. (در سامانه EPL مجوزهای مورد نیاز صادرات کالای شما نیز به ترتیب به شما اعلام میشود پس نگران مجوزها نباشید)
2. از گمرک درخواست بررسی و پلمپ محموله را در محل انبار خودتان داشته باشید و سپس در سامانه EPL دوراظهاری کنید
بهتر است ابتدا به یکی از دفاتر گمرک مراجعه بفرمایید و شرایط انجام هر یک از دو پروسه فوق را با توجه به مشخصات محموله و انبار خودتان جویا شوید
جهت استفاده از خدمات شرکتهای بازرسی هم که فرمودید، بعد از اینکه به دفتر یکی از این شرکتها مراجعه کردید و قرارداد بازرسی را امضا کردید، از طرف آن شرکت به محل انبار کالای شما مراجعه میشود تا گزارش بازرسی تهیه شود.
مقالات زیر نیز میتواند به شما کمک کند:
مراحل گام به گام صادرات (10 مرحله صادرات کالا به ترتیب)
مراحل ترخیص گمرکی کالا (قسمت مراحل ترخیص صادراتی را بخوانید)
شرکت بازرسی کالا چیست؟
امیدوارم توضیحات مفید بوده باشد موفق و موید باشید
سلام و عرض ادب جناب افخمی بزرگوار
بنده سوالی داشتم خدمتتون با توجه به اینکه اطلاعات خریداران و فروشندگان خارجی در سایت alibaba موجود می باشد آیا راهی وجود دارد که بتوانم محصولات را در این سایت بارگذاری کنم . کشور ایران در اسامی کشورهایی که در سایت علی بابا هست موجود هستند وجود ندارد و من نام کشور را عراق وارد کرده و ثبت نام نموده ولی قادر به بارگذاری نیستم و وقتی با امور مشترکین سایت تماس گرفتند فرمودند که به ایران سرویسی وجود ندارد.
سوال دومم این هست که چگونه می تواند ایمیل تجاری در گوگل ساخت من چندین ایمیل و اکانت تجاری ساخته ام ولی هیچ پاسخی از اشخاصی که به آنها ایمیل زدم دریافت نکردم که متوجه شدم که آدرس ایمیلی که با اسم شرکت ساخته ام از نظر گوگل معتبر نیست و ظاهراً پاسخ ها برگشت می خورده در صورتی که ایمیل هایی که شخصی ایجاد کرده ام مشکلی ندارد.
ممنون از حمایت های شما
سلام خدمت شما سرکار خانم شعبانی عزیز
پاسخ سوال اول:
متاسفانه سایت علی بابا کشورهایی مثل ایران، سوریه و کره شمالی را تحریم کرده است و به ما سرویس دهی نمیکند. این موضوع حدودا از دو سال پیش برای ایران پررنگ شده است. این بدان معناست که شما نمیتوانید در وبسایت علی بابا با هویت ایرانی ثبت نام کنید. ضمنا شما نمیتوانید صرفا نام یک کشور دیگر را انتخاب کرده و بصورت غیر واقعی ثبت نام کنید. چون سایت علی بابا هویت شما را بررسی میکند تا اکانتهای فیک در سایت ایجاد نشوند. همین الان سایت علی بابا اکانتهای ایرانی قدیمی را نیز مسدود کرده است.
اما آیا راه حلی برای ثبت نام در سایت علی بابا در شرایط تحریمی وجود دارد؟ شما میتوانید یکی از روشهای زیر را انتخاب کنید:
1. اقامت یکی از کشورهایی که مورد تحریم نیستند را داشته باشید (کشورهایی مانند ارمنستان، آذربایجان، ترکیه، قبرس، عمان، گرجستان، مالزی و …)
2. از یکی از دوستان یا اقوام مقیم یا دانشجو در یک کشور خارجی غیر تحریمی بخواهید که به نام خودشان یک اکانت در علی بابا باز کنند و آن اکانت را جهت فعالیت در اختیار شما قرار دهند
دقت بفرمایید که چنانچه سایت علی بابا بعدا نیز متوجه ایرانی بودن هویت مالک اکانت شود، حتما آنرا مسدود خواهد کرد. فعلا راه حل ارزان و در دسترس استفاده از سایت هایی مانند ir.kompass.com است که البته بازدهی علی بابا را ندارد. اما به شما امکان معرفی کسب و کارتان را در محیط اینترنت میدهد
پاسخ سوال دوم:
سرویسهای رایگان ایمیل مانند یاهو و جی میل اصلا مناسب ساخت ایمیل بیزینسی نیستند. شما حتما باید از ایمیل دامنه سایت شرکت خودتان استفاده کنید تا یک ایمیل بیزینسی درست داشته باشید. چیزی مانند این: info@zoominbazar.com
پیشنهاد میکنم بجای ارسال ایمیل غیر حرفه ای انبوه به این شکل که البته به نوعی بازاریابی ایمیلی مزاحم در نظر گرفته میشود و در اکثر موارد بدون پاسخ میماند و حتی ممکن است آدرس ایمیل شما به عنوان اسپمر توسط سرویس دهنده های ایمیل شناخته شود، از روشهای زیر استفاده کنید:
1. پیج بیزینسی فیسبوک برای شرکتتان بسازید و آنجا محصولات و خدمات را به زبان انگلیسی (و یا زبان مارکت مقصد) معرفی کنید
2. پیج لینکدین به زبان انگلیسی برای شرکتتان بسازید و همین کار را با محتوای غیر تکراری انجام دهید
3. یک وبسایت به زبان انگلیسی برای شرکتتان راه اندازی کرده و محصولات و خدمات را آنجا معرفی کنید
4. از کانالهای مختلف آنلاین (شبکه های اجتماعی و سایت خودتان به زبان انگلیسی) و آفلاین (مانند نمایشگاهها) اطلاعات مشتریان بالقوه را جمع آوری کرده و با یک سیستم حرفه ای ایمیل مارکتینگ (مانند پاکت، نجوا و …) بصورت تدریجی و اصولی با مشتریان ارتباط بگیرید
موفق و موید باشید
جناب آقای افخمی عزیز
باسلام و عرض ادب
ضمن تشکر و قدردانی از حمایت های شما از هموطنان خود در امر صادرات و سپاس از اینکه با صبوری هر چه تمام پاسخگوی سوالات ما هستید سوالی داشتم از خدمتتون شرکت ما در زمینه آلایش های دامی به بعضی از کشورهای آسیایی نظیر هنگ کنک صادرات داشته است و در حال حاضر تصمیم به صادرات هزارلای گاوی به کشور چین را داریم می خواستم از محضر شما بزرگوار سوال کنم آیا صادرات به این کشور مشمول قوانین خاصی می باشد یا همانند کشورهای دیگر است ؟ و آیا می توان در این زمینه از سفارت چین در ایران راهنمایی خواست یا باید با ارگان و سازمان دیگری مشورت نمود؟
قبلا از پاسخگویی شما کمال سپاس و امتنان را دارم.
سلام سرکار خانم شعبانی
ضمن تشکر از نظر لطفی که به ما دارید، ببخشید که زودتر از این نتوانستم پاسخ شما را ارسال کنم
در خصوص صادرات به هر کشوری از جمله چین، شما باید هم قوانین کشور خودمان و هم قوانین کشور مقصد را مورد بررسی قرار دهید. قوانینی شامل هر گونه محدودیت، ممنوعیت، سهمیه بندی، مجوز، حقوق صدوری / ورودی و …
از منابع زیر میتوانید کسب اطلاعات بفرمایید:
1. اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین
2. رایزن بازرگانی چین در سفارتخانه
3. سایت گمرک جمهوری اسلامی ایران
4. سایت سازمان توسعه تجارت
5. مراجعه به دفتر صادرات گمرک
6. شرکتهای ترخیص کالای معتبر
7. کتاب قوانین و مقررات صادرات و واردات
8. آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی
موفق و موید باشید
با سلام. برای واردات کالای همراه مسافر (دارای کارت بازرگانی) که جنبه تجاری داشته باشد، (مثلا واردات 50 دستگاه تلفن همراه که مسافر توانایی حمل را داشته باشد) آیا مدارک ترخیص مانند اظهارنامه، ثبت سفارش و … نیاز هست یا مسافر می تواند با خود به داخل کشور بیاورد؟ مدارک احتمالی مورد نیازو محبت میکنید ذکر کنید؟
سلام به شما مهدی عزیز
واردات تلفن همراه توسط مسافر صرفا باید برای استفاده شخصی باشد. طبیعتا به هیچ عنوان تعداد 50 عدد گوشی موبایل را توسط یک مسافر و در یک مرحله نمیتوان به حالت استفاده شخصی وارد کرد. و حتما گمرک فرودگاه جلوی شما را خواهد گرفت. در واقع این تعداد تلفن همراه فقط به قصد تجاری و از طریق مسیر قانونی میتواند وارد شود. در خصوص مدارک و شرایط لازم جهت ترخیص این محموله، لطفا مقاله مراحل ترخیص کالا از گمرک را در سایت ما مطالعه کنید. (بر روی نام مقاله در همین پاسخ کلیک کنید)
موفق و موید باشید
سلام وقتتون بخیر خسته تباشید
یه سوال ممنون میشم جواب بدین
استاد دانشگاه به ما یک تحقیق داده در مورد یک شرکت که مواد اولیه از خارج میگیرد. یکی از مشکلات این شرکت مشکل معاملات ارزی و کارمزد زیادی است که پرداخت میکند. امکانش هست توی این شرایط تحریم خرید دیر به دستشون برسه. بهترین راه کار این مشکل چیه؟ ضمنا امکانش هست خریدی که به دستشون میرسه مثل اونه چیزی که سفارش دادند نیاشه. این شرکت ضمنا صادرات هم دارد
سلام وقت شما بخیر
در خصوص مواردی که سوال کردین:
1. نقل و انتقالات ارزی در شرایط تحریمی ریسک و هزینه بالاتری نسبت به شرایط عادی دارد. ضمنا ممکن است زمان بیشتری هم جهت تکمیل پروسه پرداخت نیاز داشته باشد. وارد کننده میتواند جهت حواله ارزی با چند صرافی معتبر که داخل سامانه نیما هم فعالیت داشته باشند، مذاکره کند و نهایتا با کسی که شرایط بهتری را میتواند فراهم کند، همکاری نماید.
2. برخی راههای جایگزین حواله ارزی در شرایط فعلی استفاده از روش های تهاتری (کوتاژ صادراتی خود یا دیگران) و ارزهای دیجیتال است.
3. دیر رسیدن محموله وارداتی بستگی به عوامل زیادی دارد. اگر تاجر ایرانی به مفاهیم لجستیک، ترخیص کالا و اسناد تجارت خارجی مسلط باشد و از سرویس فورواردرهای معتبر و ترخیصکاران معتبر استفاده کند، این اتلاف زمانی به حداقل میرسد. فراگیری علم تجارت خارجی و بازبینی و اصلاح زنجیره تامین و زنجیره حمل و نقل میتواند بسیار موثر باشد.
4. در مورد عدم تطابق محموله دریافتی با سفارش ارسال شده برای فروشنده خارجی، باید از شرکت های بازرسی بین المللی کالا کمک بگیرند و محموله را در مبدا چک کنند
خواندن مقاله های زیر نیز به شما کمک میکند (کلیک کنید)
آموزش گام به گام خرید خارجی
سامانه نیما چیست
شرکت بازرسی کالا چیست
موفق و موید باشید
سلام وقتون بخیر خسته نباشید درخواست مشاوره دارم ازتون یک پروژه داریم فایلشو تهیه کردم فقط میخوام اشکالشو برایمون بررسی کنید هزینه مشاوره هر چند باشه در خدمتم
سلام وقت شما بخیر
با شماره دفتر ما تماس بگیرید 02146135387
فایلتون رو هم میتونید واتساپ کنید 09301247153
سلام وقت بخیر خسته نباشید.میخواهم تولید کشک خشک و مایع راه اندازی کنم و محصول رو بسته بندی کنم وصادر کنم کدوم کشور بازار خوبی هست یرای این محصول.؟واینکه این محصول اینده خوبی دارد؟
سلام و وقت بخیر
بله بسیار ایده خوبی است و سود قابل توجهی هم دارد. باید یک برنامه بازاریابی مناسب برای این کار تدوین کنید و حضور آنلاین قوی داشته باشید. کشورهای همسایه ایران مثل ترکمنستان مارکت های ساده تری برای ورود هستند
موفق و موید باشید
سلام وقتتو ن بخیر بخشید تو رو خدا زود به زود مزاحم میشم فقط این مورد در پروژه مونده خواهش میکنم التماس میکنم پاسخ این سوال هم بدین. خیلی ازتون ممنونم هر سوالی دارم رو همیشه جوابمو میدین. شرکت صنعتی پاک چوب یک دفتر در استانبول ترکیه دارد و این یک نقطه قوت برای شرکت است. چگونه این مزیت را میتوانیم برای انتقال ارز بکار بگیریم؟
چگونگی انتقال ارز از طریق اشخاص رو توضیح بدین
سلام وقت شما هم بخیر خواهش میکنم حتما
با توجه به تحریم های بانکی که وجود دارد، نقل و انتقالات ارزی برای شرکت ها و بانک های ایرانی ممنوع است. این موضوع حتی شامل شرکت هایی که در خارج ایران ثبت شده اما هیئت مدیره یا موسس آنها ایرانی باشند هم میشود. در صورتی که شعبه استانبول این شرکت هیچگونه خط و ربط ایرانی در اسناد رسمی خود ندارد، میتواند با خیال راحت نقل و انتقالات ارزی را انجام دهد.
اما اگر چنین نیست همچنان باید از طریق صرافیها نقل و انتقالات ارزی انجام شود. صرافیها اکثرا شبکه ارتباطات قابل اعتمادی در کشورهای مختلف دارند که از طریق این شبکه تحریم های بانکی را دور میزنند. راه ایمن دیگر هم دریافت ارزهای دیجیتال مثل بیت کوین است بجای ارزهای خارجی مثل دلار
در خصوص انتقال ارز از طریق اشخاص هم اگر مبلغ کوچک باشد (مثلا در حد چند هزار دلار) میتوان از طریق کیف پول های الکترونیک مانند پی پال یا مانی گرام انتقال داد
باز هم سوالی بود بپرسید
سلام دستتون درد نکنه واقعا ممنونم ازتون هر سوالی دارم پاسخگو هستید
یعنی اگر از شعبه ترکیه نقل و انتقال ارزی انجام بدیم، ارز شخصی چجوری انجام میشه اینو متوجه نشدم
سلام اگر مبلغ در حد چند هزار دلار باشد (مبلغ کوچک) از روش های پرداخت الکترونیک با استفاده از کیف پول های الکترونیکی این کار امکان پذیر است.
داخل گوگل سرچ کنید “افتتاح حساب پی پال” یا “افتتاح حساب مانی گرام”
اگر هم مبلغ بالا باشد یا از طریق ارزهای دیجیتال و یا از طریق حواله های ارزی صرافیها امکان پذیر است
سلام . امیدوارم که ایام به کام باشه. اگه براتون مقدوره میخوام که ازتون راهنمایی بگیرم.
من لیسانس مهندسی مکانیک از ایران و فوق لیسانس مکاترونیک و روبوتیک از اتریش رو دارم، حدود هشت سال در زمینه مهندسی و در کنارش بازرگانی ماشین آلات صنعتی در ایران و سه چهار سالی هم در زمینه اتوماسیون صنعتی و طراحی الکترومکانیک در اتریش و آلمان کار کردم. تسلط نسبتا خوب به آلمانی و انگلیسی دارم و شهروند اتریش هستم.
به تازگی بعد از سالهای کار به عنوان کارمند فرصت و البته انگیزه بسیار بالایی برام پیش اومده که برای خودم و البته در زمینه تجارت و بیزینس که بسیار بهش علاقمند هستم شروع به کار کنم.
ایده های زیادی در مورد صادرات و واردات کالا و خدمات بین ایران و اروپا مطرحه که کمی برای من تصمیم گیری و انتخاب صحیح محصول یا خدمات رو سخت میکنه.
با توجه به اینکه من الان داخل این پروسه هستم تمایل دارم که از شخصی که تجربه در این زمینه داره و میتونه از بیرون به ابعاد مختلف قضیه نگاه کنه راهنمایی بگیرم که اتفاقی با پیج شما آشنا شدم. خیلی ممنون میشم که بتونم از نظراتتون به عنوان یک متخصص استفاده کنم.
سلام سرکار خانم شادمان
مواردی که فرمودین به عنوان تخصص و مهارت عالی هستند و میتوانید از آنها در کار تجارت بهره ببرید. از آن هم بهتر داشتن اقامت خارج از ایران است. بطور کلی من به شما پیشنهاد میکنم که به فکر صادرات از ایران به اروپا باشید و خیلی وقت و انرژی خودتان را بر روی واردات به ایران صرف نکنید. مزیت قیمت پایین دلاری و یورویی تولید در ایران در حال حاضر بسیار جذاب است و ادامه هم خواهد داشت. چیزی که شما نیاز دارید انجام یک تحقیقات بازار خوب و طراحی یک بیزینس پلن کارآمد است. اقلام کالایی بسیاری را میتوانید از طریق ایران با حاشیه سود بالا به اروپا صادر کنید.
از طرفی چون شما شهروندی اتریش را هم دارید، دست بالا با شماست زیرا در بخش دریافت پول صادرات خودتان بسیار راحت میتوانید عمل کنید. حتی میتوانید از ال سی استفاده کنید! ضمنا اگر در اتریش امکاناتی مثل انبار و دفتر و … دارید میتوانید بار را مستقیما به آدرس خودتان در اتریش ارسال کرده و بسیاری از ریسکهای معامله را براحتی مدیریت کنید. همچنین میتوانید از اتریش به سایر مقاصد صادرات مجدد انجام دهید. کلا از نظر من با توجه به شرایطی که فرمودین دنیایی از فرصتها پیش روی شماست. اگر نیاز به کمک داشتید میتوانید با من ارتباط بگیرید.
موفق و موید باشید
با سپاس فراوان از پاسختون، خوشحال میشم اگه بتونم از راهنماییتون به صورت دقیق تر در درزمینه انتخاب کالا یا خدمات جهت صادرات از ایران استفاده کنم.
اگه ممکنه بفرمایید که چطور باید باهاتون در این زمینه در تماس باشم.
ممنون
خواهش میکنم اگر قصد آموزش صادرات را دارید، پکیج آموزشی ما همین امسال آماده میشود که پشتیبانی و منتورینگ گام به گام هم دارد تا پروژه شما به ثمر برسد. اگر هم نیاز به وقت مشاوره اختصاصی و یا برونسپاری پروژه را دارید، به شماره 09301247153 واتساپ پیام بدهید تا یک جلسه مجازی برگزار کنیم.
سلام و عرض ادب
من فروشنده تخمه خام هندوانه و خاک شیر درجه یک در منطقه هستم
میخوام بدونم که چطور میتونم این محصول رو به جای فروش داخلی به کشور های عربی بفروشم چون خریدار من در مقیاس های بالاتر همین کار رو انجام میده و من میخوام اگه بشه محصول خودم رو خودم به این صورت بفروشم البته به واسطه شرکت شما یا پیشنهاد دیگه ای که شما میدین چون تا الان این کار رو نکردم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام و عرض ادب
از اینکه به سایت ما مراجعه کردهاید سپاسگزارم. پیشنهادات و راهنماییهای زیر میتواند به شما کمک کند تا محصولات خود را به کشورهای عربی صادر کنید:
1. آموزش و یادگیری تجارت بینالملل: برای موفقیت در تجارت بینالملل، ابتدا توصیه میکنم که دانش و مهارتهای لازم را در این زمینه کسب کنید. دورههای آموزشی مختلفی در زمینه صادرات و تجارت بینالملل وجود دارد (از جمله دوره های بازرگانی خود ما که منبع بسیار کامل و با کیفیتی هستند) که میتوانید از آنها بهرهمند شوید. این دورهها میتوانند شما را با اصول و قواعد تجارت بینالملل، بازاریابی بین الملل، نحوه قراردادهای بینالمللی، حمل و نقل، امور گمرکی و مقررات صادراتی آشنا کنند.
2. مراحل لازم برای تجارت بینالملل:
– تحقیق و تحلیل بازار: ابتدا بازارهای هدف خود را شناسایی کرده و نیازها و تقاضای آنها را بررسی کنید.
– آمادهسازی محصول: اطمینان حاصل کنید که محصول شما دارای کیفیت لازم برای رقابت در بازار بینالمللی است.
– مقررات و استانداردها: با مقررات و استانداردهای وارداتی کشور هدف آشنا شوید و مطمئن شوید که محصول شما با این مقررات مطابقت دارد.
– یافتن خریداران و ارتباطات: از طریق شرکت در نمایشگاهها، وبسایتهای تجارت بینالملل و شبکههای اجتماعی، خریداران بالقوه را پیدا کرده و با آنها ارتباط برقرار کنید.
– قراردادها و مذاکرات: با خریداران قراردادهای مناسب و قانونی تنظیم کرده و مذاکرات خود را به درستی مدیریت کنید.
– حمل و نقل و امور گمرکی: نحوه حمل و نقل محصول و امور گمرکی مربوطه را برنامهریزی کرده و به دقت اجرا کنید.
3. برونسپاری به شرکتهای مدیریت صادرات: اگر تمایل دارید فرآیند صادرات را برونسپاری کنید، میتوانید از خدمات شرکتهای مدیریت صادرات (EMC) استفاده کنید. این شرکتها تخصص و تجربه لازم در زمینه صادرات دارند و میتوانند به شما کمک کنند تا بدون نگرانی از پیچیدگیهای فرایند صادرات، محصولات خود را به بازارهای بینالمللی برسانید.
4. استفاده از خدمات ما: اگر تمایل دارید که ما برای شما کار صادرات را انجام دهیم، میتوانید فرم موجود در صفحه “صادرات محصول شما” را در وبسایت ما پر کنید.
با آرزوی موفقیت برای شما
سلام و عرض ادب
وقتتون بخیر
من از طریق پیج اینستاگرامتون، با شما آشنا شدم و از مطالب و محتواهای مفید شما استفاده میکنم.🙏🏼
غرض از مزاحمت،
من دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران هستم. بشدت علاقمند و بدنبال این هستم که وارد فضای صادرات بشوم.
اینجانب مسلط به زبان های انگلیسی و فرانسوی هستم و در حال یادگیری زبان چینی نیز هستم.
هم اکنون هم فعال در حوزه بازرگانی داخلی و خارجی مواد غذایی در یک شرکت بصورت آزمایشی هستم.
من بسیار راغب به فعالیت در فضای صادرات هستم و برای شروع بدنبال کارآموزی نزد یک استاد توانا مثل شما هستم.
ممنون میشوم اگر به من در این زمینه که حوزه تخصصی خودتان است، راهنمایی بفرمایید
پیشاپیش از توجه شما سپاسگزارم🙏🏼🌷
سلام به شما جناب آقای یوسف ولی عزیز
خیلی خوشحالم که محتوای سایت و پیج اینستاگرام ما برای آدم با کیفیتی مثل شما مفید بوده. تبریک میگم به شما که اینقدر فعال و علاقه مند هستید و از کارآموزی و نقطه صفر کار شروع کرده اید. با توجه به توضیحات شما حدس میزنم در آینده نزدیک به هدفی که دارید خواهید رسید.
در خصوص کارآموزی در مجموعه ما:
ما یک تیم غیر متمرکز هستیم که عمدتا بصورت مجازی با هم در ارتباطیم. نیروهای تحت مدیریت بنده همه به حالت دورکاری با من همکاری میکنند. از تولید محتوا و مسائل فنی وبسایت گرفته تا پروژه های صادراتی که نیاز به خدمات لجستیک تجارت خارجی مثل حمل، بیمه و گمرک دارد.
به عبارت دیگر رویکرد کاری من عمدتا رویکردی مدرن، غیر متمرکز و در بستر فضای اینترنت است. در اکثر روزهای هفته نیز نیازی به حضور در دفتر ما نیست مگر اینکه جلسه ای با مشتریان یا شرکای تجاری مان داشته باشیم. بنابراین مفهوم کارآموزی به آن شکل سنتی که مد نظر شماست امکان تحقق ندارد.
اما آن چیزی که فکر میکنم مورد علاقه شما باشد و در حوزه تخصصی ما هست تدوین و اجرای گام به گام پروژه های صادراتی است که بزودی در دوره آموزش صادرات مانی زوم و دوره آموزش بازاریابی بین الملل شاه کلید بصورت کامل ارائه میشود. هر دوی این دوره ها را من خودم منتورینگ میکنم تا دوستان پروژه صادراتی خود را از صفر به نتیجه برسانند.
اما اگر همچنان در حوزه های مختلف از تولید محتوا و تحقیقات بازار گرفته تا لجستیک تجارت خارجی پتانسیل و تمایل به همکاری دارید، به شماره واتساپ 09301247153 پیام دهید و رزومه ارسال کنید.
سپاسگذارم از توجه شما دوست خوبم
سلام وقت بخیر ممنون از مطالب زیبای شما
سالها تجربه تجارت داخلی داشته ام و دوست دارم این کار را در مراحل برون مرزی تجربه کنم با توجه به اینکه تامین کنندگان مختلفی از بازار داخلی در زمینه های مختلف کشاورزی صنعتی شیمیایی و سنتی دارم
چگونه میتوانم از این ارتباطم برای بازار های خارجی استفاده کنم ایا روابطی دارید که بتوانم با آنها لینک شوم و کسب و کارم را گسترش بدم
سلام وقت شما بخیر
با توجه به اینکه میفرمایید مدت ها در بخش تجارت داخلی فعالیت کرده اید، باید به خوبی با مفهوم ارزش آفرینی آشنا باشید. مشتری و بازار زمانی حاضر میشود به ما پول پرداخت کند که ما ارزشی را بدرستی برای او خلق کرده باشیم. (البته نمونه هایی هم از عدم ارزش آفرینی و داشتن درآمد وجود دارد که به اصطلاح دلالی زائد نام دارد) حال فرقی نمیکند که این مشتری ایرانی باشد یا خارجی. اگر برای مشتری خارجی هم شما بتوانید ارزش آفرینی کنید، حتما از شما به عنوان یک واسطه ارزشمند خرید خواهد کرد. پیشنهاد من این است که ابتدا بر روی خلق این ارزش تمرکز کنید و سپس وارد بازارهای خارجی شوید.
موفق و موید باشید
سلام خسته نباشید
من دانشجوی فرهنگیان هستم ، یعنی هیچ ارتباطی تاحالا با بازرگانی نداشتم ، هیچ تولیدی و یا فروشگاهی هم ندارم ، تجربه حضور در کسب و کار هم تقریبا ندارم
اما میخواهم کار صادرات رو امتحان کنم (بیشتر چون کار بزرگیه) و همچنین با صادرات به کشور کمک کنم
دوره هاتون رو میخوام تهیه کنم
بنظرتون امکان پذیره برای بنده که کالاهارو از تولید کننده ها به خارج ارسال کنم؟
نظر شما راجب افرادی مثل من چیه؟
با سلام و عرض ادب جناب آقای امیرعلی
تبریک میگویم به شما که اهداف عالی داشته و به فکر صادرات و رشد خودتان و ارز آوری برای کشور هستید. هیچ مشکلی نیست که شما دانش و تجربه کاری قبلی در حوزه تجارت خارجی ندارید. تجارت خارجی یک علم است و قابل فراگیری.
شما میتوانید شروع به یادگیری تجارت کرده و بصورت علمی و اصولی آغاز کنید. بسیاری از تجار موفق نیز وجود دارند که خودشان تولید کننده نیستند بلکه تامین کننده هستند و کالا را از بازار تامین کرده و صادر میکنند. جامعه بزرگی از تولید کنندگان کشورمان اصلا توان صادراتی ندارند. حتی توان فروش داخلی هم ندارند!
بنابراین هیچ مانعی سر راه شما نیست. بزرگترین مانع اغلب بازرگانان ایرانی ضعف دانش بازرگانی بین الملل است. عده زیادی از تجار ایرانی به شکل سنتی و غیرعلمی کار میکنند و نتیجه مناسبی نمیگیرند. اما خوشبختانه شما آگاهی درونی لازم را دارید و میخواهید برای آموزش و ارتقای خودتان وقت بگذارید.
برای شروع پیشنهاد میکنم از دوره آموزش بازرگانی ایزی کامرس آغاز کنید تا ابتدا مطالب پایه و اساسی را بیاموزید و سپس دوره آموزش صادرات مانی زوم
هر سوالی یا ابهامی داشتید میتوانید با شماره 02146135387 و واتساپ 09301247153 با ما در ارتباط باشید
موقق و موید باشید
سلام و عرض ارادت
در زمینه آجر نما ساختمانی و لفتون کار میکنم
این محصول رو به چه کشورهای میشه صادر کرد و چگونه
سلام و عرض ادب
اچ اس کد های مربوط به آجر نسوز نما و آجر لفتون عبارتند از:
6902 و 6904 و 69041000 و 690100 و 681011 و 69010010
بزرگترین کشورهای وارد کننده عبارتند از:
هلند، انگلستان، امریکا، کانادا، بلژیک، دانمارک، روسیه، فرانسه، آلمان، اسلواکی، عربستان، امارات، زاپن، نیجریه، کره، هند، چین، ویتنام، قزاقستان، اندونزی و …
البته ایران به عراق هم به دلایل مرز زمینی مشترک و نیازهای اساسی عراق، صادرات آجر نما دارد
در مورد چگونگی صادرات هم مقاله زیر به شما کمک میکند (کلیک کنید)
آموزش گام به گام صادرات کالا
موفق و موید باشید
سلام و درود خدمت استاد عزیز
چه طور میتونیم بفهمیم چه کشوری چه کالایی رو و در چه مقدار وارد میکنه ؟
سلام و وقت بخیر
از سایتهایی مانند trade map میتوانید استفاده بفرمایید. البته توضیح کار با این سایتها طولانی است و جزئیات زیادی دارد. در کارگاه آموزش تحقیقات بازار بین الملل من این موارد را قدم به قدم بصورت کامل در مدت 10 ساعت توضیح داده ام. بر روی لینک زیر کلیک بفرمایید
کارگاه آموزش تحقیقات بازار بین الملل
موفق و موید باشید
سلام وقت بخیر ،در حال حاضر چه کالایی را از روسیه وارد کنیم؟صرفه اقتصادی دارد.ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
سلام و عرض ادب
عمده صادرات روسیه به سایر کشورها عبارتند از:
سوخت های معدنی، روغن های معدنی و محصولات حاصل از تقطیر آنها؛ مواد قیری؛ معدنی . . .
مروارید طبیعی یا پرورشی، سنگ های قیمتی یا نیمه قیمتی، فلزات گرانبها، فلزات روکش شده. . .
آهن و فولاد
غلات خوراکی و دامی
ماشین آلات، لوازم مکانیکی، راکتورهای هسته ای، بویلرها؛ بخش هایی از آن
چوب و اشیاء چوبی؛ زغال چوب
کودها
مس و مصنوعات آن
آلومینیوم و محصولات آن
ایران از روسیه بطور عمده نهاده های دامی، ذرت، جو و دانه های روغنی مانند آفتابگردان وارد میکند و پتانسیل خوبی وجود دارد
خواندن مقاله زیر نیز میتواند برای شما مفید باشد. عنوان مقاله صادرات به روسیه است اما واردات از روسیه و نکات مهمی درباره تجارت با روسیه هم در آن بررسی شده است
صادرات به روسیه
موفق و موید باشید
سلام وقت بخیر عمده مقاصد صادراتی زعفران به کدوم کشورهاست و اینکه اگر اطلاعی در مورد قیمت صادراتی زعفران دارید ممنون میشم بفرمایین
سلام و وقت بخیر
کدهای تعرفه زعفران عبارتند از: 09102010 – 09102020 – 09102030 – 09102040
زعفران ایرانی معمولا در بسته بندی های زیر 10 گرم، 10 تا 30 گرم و بالای 30 گرم عرضه میشود
عمده مقاصد صادراتی زعفران ایرانی عبارتند از: چین، اسپانیا، امارات، افغانستان، کویت، هنگ کنگ، ایتالیا، آلمان، سوئد و قطر
رقیب اصلی زعفران ایرانی زعفران افغانستان است
با توجه به بسته بندی زعفران و همچنین کشور مقصد قیمت زعفران ایرانی میتواند متغیر باشد. به عنوان نمونه در سایت bol هلند زعفران 2 گرمی ایرانی 148 دلار عرضه میشود که برای صادرکننده ایرانی میتواند حاشیه سود بسیار بالایی داشته باشد. بررسی دقیقتر قیمتها را نیز میتوانید در سایتهایی مانند آمازون و علی بابا داشته باشید.
امیدوارم جواب براتون مفید بوده باشه
سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیز
سوالی داشتم از محضرتون .در خصوص صادرات به آمریکا.
ما شرکت تولید کننده در زمینه صادرات آلایش های دامی هستیم و تا کنون به کشورهای آسیایی نظیر چین هنگ کنگ عراق پاکستان و…. صادرات انجام داده ایم . اکنون تصمیم به صادرات غذای تشویقی حیوانات به کشور آمریکا را داریم. با توجه به مشکلات و مسائل سیاسی ایرانی با آمریکا آیا این امر قابل تحقق هست و امکان صادرات مستقیم از ایران به آمریکا وجود دارد؟ و اینکه در این خصوص با چه نهادها و سازمانی هایی باید رایزنی نمود ؟ سفارت سوئیس در ایران می تواند در این زمینه کمک کننده باشد؟
مثل همیشه از اینکه با صبوری کامل پاسخگوی سوالات هستید کمال سپاس و تشکر را دارم. با تشکر پاینده باشید.
سلام وقت شما بخیر
از این سه روش میتوانید جهت صادرات به امریکا استفاده بفرمایید:
روش اول: خودتان در یکی از کشورهای خارجی (ترجیحا کشورهای نزدیک مانند امارات، ترکیه، قطر و …) امکاناتی مانند انبار، دفتر و … ایجاد کنید. در مرحله اول محموله را مستقیم به انبار خودتان در کشور خارجی ارسال کرده و سپس کالا را به امریکا صادر کنید.
روش دوم: با شرکت های حمل و نقل بین المللی تماس بگیرید و مشاوره دریافت کنید. شرکت های حمل و نقل بین المللی منابع و شبکه ارتباطی گسترده ای دارند که میتوانند کالای شما را تقریبا به هر نقطه ای از جهان علیرغم تمام موانع تجاری مانند تحریم ارسال کنند. البته که این نوع صادرات غیر مستقیم خواهد بود و شرکت فورواردری اسناد را به شکلی که خودش میداند برای شما سوییچ میکند تا مشکلی بوجود نیاید. لیست شرکت های حمل و نقل بین المللی را میتوانید از کانال تلگرام ما (لینک در فوتر سایت) دریافت کنید
روش سوم: با شرکت های مدیریت صادرات EMC تماس بگیرید و مشاوره دریافت کنید. ممکن است بعضی شرکت های مدیریت صادرات هم بواسطه منابع و شبکه ارتباطی خود بتوانند جهت صادرات به امریکا به شما کمک کنند. لیست شرکت های مدیریت صادرات را نیز از کانال تلگرام ما میتوانید دریافت کنید
موفق و موید باشید
سلام، در مورد صادرات کالا به کانادا از طریق دریایی، معمولا چه شرکت گشتیرانی مورد استفاده قرار می گیرد، در مورد LCL و هم در مورد FCL. ممنون می شم راهنمایی بفرماییدو لطفا پاسخ رو برای من ایمیل کنید – متشکرم
سلام وقت شما بخیر
در خصوص ارسال بار از طریق حمل دریایی به کانادا پیشنهاد میکنم از لیست شرکت های حمل و نقل بین المللی که در کانال تلگرام (لینک داخل فوتر سایت) قرار داده ایم استفاده بفرمایید. ما شرکت خاصی را معرفی نمیکنیم. اما دقت کنید که شرکتی که انتخاب کرده اید در زمینه حمل کالای شما متخصص باشد. بسیاری از شرکت های حمل طی چند سال اخیر در کالاهای خاصی خودشان را متخصص کرده اند.
اصطلاح FCL برای زمانی به کار میرود که تمام بار یک کانتینر متعلق به یک صاحب کالا باشد. Full Container Load
اصطلاح LCL برای زمانی به کار میرود که بار یک کانتینر متعلق به چند صاحب کالا باشد (خرده بار) Less Container Load
این پاسخ بصورت اتومات چنانچه ایمیل خود را درست درج کرده باشید برای شما ارسال میگردد.
مطالعه مطلب زیر نیز میتواند مفید باشد: (کلیک کنید)
صادرات به کانادا
موفق و موید باشید
سلام
من بازاریاب تولیدی سنگهای ساختمانی هستم بهترین سایت ها برای پیداکردن مشتری خارجی از کشورهای همسایه چیست؟
سلام و وقت بخیر
از سایت Trade Map استفاده بفرمایید جهت تحقیقات بازار صادراتی خودتان (همین نام را گوگل کنید). اگر منظورتان لیست کمپانی های خریدار اچ اس کد محصولتان است، میتوانید این لیست را از سایت استخراج کنید. اما مشتری یابی خارجی به این راحتی نیست که با دانلود یک لیست و تماس با آن لیست بتوانید فروش خارجی انجام دهید. اینکار نیاز به بستر سازی و تدوین بیزینس پلن صادراتی دارد که بحث بسیار مفصلی است و در اینجا نمیگنجد. به عنوان جواب کوتاه پیشنهاد میکنم یک وبسایت انگلیسی زبان جهت معرفی محصولتان احداث کنید. و در کنار روشهای آفلاین، از روشهای متعدد دیجیتال مارکتینگ نیز جهت یافتن مشتری خارجی اقدام بفرمایید.
موفق و موید باشید
مجتمع تولیدی گز و پولکی و سوهان و نبات داریم آیا برای صادرات به عراق محصول ما مناسبه؟ باید از کجا و چطور شروع کرد؟
سلام و وقت بخیر
بله محصول مناسبه باید یک برنامه بازاریابی مناسب برای آن داشته باشید. ضمنا نیازی نیست صرفا روی بازار عراق متمرکز شوید. مقاله زیر را مطالعه بفرمایید: (کلیک کنید)
شروع صادرات
پیشنهاد میکنم از طریق بستر آنلاین (وبسایت خودتان به زبان انگلیسی و پلتفرم های b2b اقدام نمایید). در نمایشگاه هایی مانند gulfood دوبی بصورت حضوری یا Vietnam foodExpo بصورت مجازی هم میتوانید شرکت بفرمایید. بحث بسیار مهم برای محصول شما تحقیقات بازار، بسته بندی صادراتی جذاب، تبلیغات آنلاین به زبان مارکت کشور مقصد و تولید محتوای مناسب جهت شناساندن محصول است
موفق و موید باشید
سلام و خسته نباشید
من قصد دارم پرتقال تامسون به عراق و کشور های عربی بفرستم چکونه قیمت اونجا در بیارم و چجوری باید بفرستم
ممنون میشم اگر به این شماره ۰۹۱۷۸۰۳۴۴۰۲ پیام بدین و راهنمایی کنین
با سلام و احترام
قیمت محصول را میتوانید از سایتهای تحقیقات بازار بی تو بی و سی تو سی مانند alibaba و open sooq iraq استخراج کنید. طبق بررسی که من انجام دادم اکنون قیمت در محدوده 0.63 دلار تا 1.7 دلار به ازای هر کیلوگرم است. عبارت “orange fruit price in iraq” را نیز میتوانید گوگل کنید
برای ارسال کالا نیز باید با یک شرکت حمل و نقل بین المللی متخصص در حوزه مواد غذایی مذاکره کنید. این پاسخ بصورت خودکار برای شما ایمیل میشود.
موفق و موید باشید
سلام وقتتون بخیر اول اینکه ممنون بابت اطلاعات خوبتون بعد اینکه ی سوال داشتم در مورد صادرات به قطر میخواستم بازار مصنوعات چوبی چطوره اونجا من کارم تولید صفحات چوب و زرینه میخواستم امکان صادر کردن وجود داره به قطر یا کشور های عربی و اینکه هزینش چطوره
و اینکه خشکبار مثل توت خشک میوه خشک بازارش چطوره تو کشور های عربی به خصوص قطر… مجوز های خشکبار چطوره آیا موقع ترخیص در کشور مقصد باید مجوز خاصی داشته باشیم ؟
سلام وقت شما بخیر
اگر منظور شما از صادرات مصنوعات چوبی، صنایع دستی چوبی باشد، باید خدمت شما عرض کنم که بازار صنایع دستی ایران در دنیا بسیار خوب است. اما حتما نیاز است تا شما تحقیقات بازار کافی و بیزینس پلن صادراتی مناسب داشته باشید. در غیر اینصورت صرفا وجود یک پتانسیل صادراتی خوب نمیتواند تضمین کننده موفقیت شما باشد.
نکته دیگر اینکه قبل از شروع کار باید به دفتر صادرات گمرک استان خودتان مراجعه کند و اطلاعات مجوزهای مورد نیاز، ممنوعیت، سهمیه بندی و … را دریافت بفرمایید. در مورد صادرات چوب و مصنوعات چوبی بعضا محدودیتهایی وجود داشته است.
در خصوص صادرات خشکبار و میوه خشک هم باید بگویم که بازار بسیار خوبی دارد. اما بازار قطر یک مارکت رقابتی است و باید محصول شما نیز رقابتی باشد.
در مورد مجوزهای ترخیص کالا در قطر از سایت اتاق بازرگانی قطر نیز میتوانید اطلاعات بگیرید qatarchamber.com
هزینه های حمل و ترخیص را نیز از شرکتهای حمل و ترخیص استعلام بفرمایید (لیست شرکت های حمل داخل کانال تلگرام ما موجود است)
مقاله زیر و دوره آموزشی زیر هم میتواند برای شما مفید باشد:
صادرات به قطر
کارگاه آموزش تحقیقات بازار بین الملل
موفق و موید باشید
سلام و رحمت
جناب .. شما به منو جَوونِ دانشجوی زبان و ادبیات انگلیسی که به حوزه تجارت علاقه مندم ولی هیچ چیز راجبش بلد نیسم چه پیشنهادی میکنید؟
رشتمم ک گفتم زبانه و میدونم خیلی تو زمینه تجارت به کارم میاد..
سلام وقت بخیر
اولین قدم برای شروع هر کاری قطعا آموزش است. شما اگر علاقه مند به حوزه تجارت هستید دو مسیر تجارت داخلی و تجارت خارجی پیش روی شما قرار دارد که البته میتوان در هر دو زمینه نیز فعال بود. پیشنهاد میکنم از آموزش خودتان شروع کنید. قطعا دانش زبان انگلیسی هم که فرمودید میتواند به عنوان یک ابزار به شما کمک کند. در زمینه آموزش تجارت خارجی میتوانید مقاله زیر را بخوانید:
بهترین دوره آموزش صادرات و واردات کدام است
و در زمینه شروع تجارت خارجی هم میتوانید مقاله زیر را مطالعه بفرمایید:
چگونه صادرات را شروع کنم
موفق و موید باشید
با عرض سلام و احترام
لطفاً راهنمایی بفرمایید هزینه گمرک برای صادرات هر تن سیمان و گچ به کشور افغانستان چقدر میشود.
با تشکر از زحمات شما.
با سلام و احترام
برای محاسبه دقیق و درست هزینه ها و اطلاع از آخرین تغییرات و بروزرسانی ها به دفتر صادرات گمرک استان محل سکونت خود مراجعه بفرمایید
موفق و موید باشید
سلام من از ۲ماه آینده قراره چین زندگی کنم
میخواستم بدونم چجوری تجارت رو از آنجا شروع کنم؟
سلام و عرض ادب
اینکه امکان زندگی در یک کشور خارج از ایران و با روابط خوب با ایران مانند چین را دارید، کمک بسیار بزرگی به شما خواهد کرد. مثلا در صادرات کالا، مباحثی مانند دریافت پول، اعتبار سنجی خریدار خارجی و ارسال کالا برای شما بسیار ساده خواهد بود. شما هم میتوانید در زمینه صادرات کالا به چین و هم در زمینه واردات کالا از چین فعالیت داشته باشید. پیشنهاد میکنم مقاله زیر را بخوانید:
چگونه صادرات را شروع کنم
اگر هم جدی هستید دوره های آموزش تخصصی صادرات و واردات روی سایت زومین بازار جهت دانلود در اختیار شماست.
موفق و موید باشید
سلام.وقتتون بخیر
چند وقتی هست که توی فضای مجازی متوجه شدم که میشه صادرات رو با سرمایه کم شروع کنیم .ولی باید بلد باشیم.
و اینو هم گفتن که اگه کسب وکارداخلی داشته باشم. خیلی مفیده .
جنای افخمی من تا با الان اصلا خرید وفروشی انجام ندادم .و واقعا به این حوزه کاری علاقه دارم .لطفا راهنمایی کنین که از کجا شروع کنم.احساس میکنم سر درگمم.میترسم
ممنونم میشم راهنمایی کنید
سلام و وقت بخیر
پیشنهاد میکنم مقاله زیر را مطالعه بفرمایید (روی عنوان مقاله کلیک کنید)
چگونه صادرات را شروع کنم
اگر هم در پیمودن مسیر جدی هستید، دوره آموزشی زیر تمام آنچه که نیاز دارید را در اختیارتان قرار میدهد:
دوره آموزش صادرات مانی زوم
موفق و موید باشید
با سلام من شرکت بازرگانی و تولیدی در هندوستان دارم میخواستم ببینم میتونید در فروش ظروف یکبار مصرف گیاهی تولید خودم در هند به کشورهای اروپایی کمک کنید؟
با عرض سلام و ادب
باید بگویم که موقعیت بسیار مناسبی دارید. در کل دست شما بسیار باز بوده و هندوستان هم مقصد صادراتی خوبی است. برای پروژه ای که میفرمایید یعنی صادرات مجدد یا به اصطلاح Re-export هم عالی میتوانید عمل کنید. من به شکل مشاور میتوانم کنار بیزینس شما کمکتان کنم. اگر هم اهل مطالعه کردن و زمان گذاشتن برای آموزش خودتان هستید، هر آن چه نیاز دارید را در دوره های بازرگانی زومین بازار بصورت کاربردی و کامل گفته ام. در صورت تمایل میتوانید از طریق راه های ارتباطی موجود در صفحه تماس با ما اقدام به برقراری ارتباط بفرمایید.
موفق و موید باشید
با سلام وادب
ممنون از سایت خوب ومشاوره های ارزشمندتون.
در مورد صادرات آلایش دام سبک sheep از کجا میتونم HS کد ها رو دسترسی پیدا کنم.ممنون میشم راهنمایی کنین..سپاس .لیست محصولات صادراتی مان:
Tripe, abomasum.head &feet ,fat tail,testicles,intestine ,liver & gut,rumen,hide (skin),wool,tallow
سلام وقت شما بخیر
سپاس از همراهی و نظر لطف شما
از سایت هایی مانند سایت اتاق بازرگانی تهران و tarrifnumber.com میتوانید اطلاعات مربوط به اچ اس کد مد نظرتان را استخراج بفرمایید.
موفق و موید باشید
با سلام لطفا اگر ممکنه لیست سایتهای درج آگهی رایگان رو هم اعلام بفرمایین.اکثر سایتها پولی شده ان جهت عضویت و یا برای ثبت نام در لیست کشورها حتی نام ایران در لیست وجود ندارد برای مثال سایت alibaba . تعداد سایتهای درج اگهی رایگان خیلی محدودن.
سپاس از راهنماییتون
سلام وقت شما بخیر
من سایتی برای درج آگهی رایگان سراغ ندارم. و اصلا اعتقادی هم به این موضوع ندارم. جهت تبلیغات و دیده شدن بیزینس صادراتی خودتان حتما باید هزینه بفرمایید. پیشنهاد میکنم حداقل بسته آموزش تحقیقات بازار بین الملل را از سایت ما دانلود کنید تا نحوه انجام تحقیقات بازار صادرات، استفاده از پتانسیل تبلیغاتی سایتها و کار با ابزارهای انلاین مفید را یاد بگیرید
موفق و موید باشید
سلام وقت بخیر
خواستم تفاوت hs code و cn code رو درمورد پسته بدونم.بسیار متشکرم
سلام وقت شما بخیر
نامگذاری ترکیبی (CN) سیستم کدگذاری هشت رقمی مخصوص اتحادیه اروپا است که شامل کدهای سیستم هماهنگ (HS) با زیربخش های تعریف شده در اتحادیه اروپا میشود. این سیستم کد گذاری مشترک در گمرکات اتحادیه اروپا و برای تجارت در داخل اتحادیه اروپا و همچنین بین اتحادیه اروپا و سایر نقاط جهان استفاده میشود. اچ اس کد پسته و مغز پسته را هم مستوانید از سایت اتاق بازرگانی تهران استخراج کنید.
سوال داشتم …بدون سرمایه میخواهم صادرات را شروع کنم ولی از خرید و فروش حبوبات در داخل کشور شروع کرده ام لطفا نظرتون را بفرمایید
اینکه دست به کار شده اید و تجارت داخلی را شروع کرده اید واقعا عالی است. بسیاری از مردم فقط عادت دارند که بپرسند چگونه و از کجا باید شروع کنم و هیچوقت هم شروع نمیکنند. پیشنهاد میکنم مقاله صادرات بدون سرمایه را روی سایت ما بخوانید (کلیک کنید)
با توجه به اینکه هزینه های شرکت بالاست آیا پیشنهاد میکنید که ابتدا به صورت فردی خرید و فروش خارجی (صادرات) انجام دهیم تا تجربه کسب کنیم و بعد از طریق شرکت؟ و آیا برای این کار راهی وجود دارد؟ اگر بله توضیح می دهید؟ (یا فقط از طریق کانال شرکت باید انجام شود؟) منظورم این است که با چند خرید و فروش با واسطه های خارجی صادرات کنیم. اصلا این کار امکان پذیر هست یا خیر؟
برای ورود به بازارهای خارجی بیش از 30 روش وجود دارد که البته توضیح آنها بسیار مفصل است و در اینجا امکان تشریح موارد وجود ندارد. هم میتوانید بصورت شخص حقیقی و هم بصورت شخص حقوقی اقدام کنید. من معمولا تاسیس شرکت و اجاره دفتر و کار به عنوان شخص حقوقی را برای شروع کار از صفر پیشنهاد نمیکنم. بهتر است بصورت شخص حقیقی استارت بزنید. برای شخص حقیقی هم شیوه های زیادی مثل میکرواکسپورتینگ، بروکری و … وجود دارد. کلا صادرات یک علم است که اول باید آنرا بیاموزید و بعد اقدام کنید. موفق و موید باشید.
بسیار ممنون و سپاسگزارم بابت راهنمایی هاتون. با پاسخ های شما دری از اطلاعات به روی بنده باز می شود که مسیر حرکت رو بهتر متوجه میشوم. قصد خرید پک بازاریابی شما را دارم ولی فعلا برام مقدور نیست. و لذا قبل از آن اگر اشکالی نداره ممنون میشم با رفع اشکالات بنده باز هم مرا در مسیر راهنمایی فرمایید.
با تشکر فراوان
خواهش میکنم. هر کمکی بتوانم انجام میدهم.
سلام وقت بخیر
ببخشید من میخواستم بدونم با شرایط فعلی صادرات بهتره یا واردات و کدوم راانتخاب کنیم و جهت انتخاب محصول هم اگه شما بخوایید چند چیز را به ما معرفی کنید که از هر لحاظ عالی باشه خرید فروش بازاریابی و کم ریسک بودن و سود خوب الان چی خوبه …؟
پیشنهاد شما چیه …؟
سلام وقت شما بخیر
بطور کلی در شرایط فعلی صادرات گزینه بهتری است. ایران محصولات زیادی دارد که قابلیت صادراتی دارند. اما نمیشود یک نسخه واحد برای همه پیچید و مثلا گفت شما بروید و زعفران صادر کنید. ممکن است صادرات زعفران یا هر محصول دیگری برای عده ای مناسب باشد اما برای بسیاری دیگر نباشد. انتخاب محصول صادراتی باید از تحقیقات بازار شما حاصل شود. پیشنهاد من این است که اول علم تجارت را یاد بگیرید و بعد تصمیم بگیرید که وارد این کار شوید یا نه. البته که تجارت هم کار همه نیست.
موفق و موید باشید
با سلام و عرض خسته نباشید .
بنده در شرکتی با سابقه 15 ساله فعال در حوزه مواد شیمیایی هستم که با نظر مدیریت تصمیم به صادرات گرفته ایم. هیچ اطلاعاتی در این زمینه نداریم … برای نقطه شروع پیشنهاد شما چیست .
سلام وقت شما بخیر
حتما باید مثل هر کار دیگری که بلد نیستید ابتدا از آموزش خودتان شروع کنید. در این خصوص مطلب و محتوای مفید روی سایت زومین بازار فراوان است
موفق و موید باشید
سلام وقتتون بخیر
نیاز به راهنمایی در رابطه با واردات لنز داخل چشمی یا همون IOL داشتم
اگه امکانش هست راهنمایی کنید چون واردات بعضی از لنز ها خیلی طول میکشه و بعضا به ۶ ماه هم میرسه
سلام وقت شما بخیر
برای واردات لنز تماسی یا هر کالای دیگری لازم است تا حداقل فرآیند لجستیک واردات محصول مد نظرتان را بلد باشید. مواردی مانند اینکوترمز، حمل، بیمه، گمرک، تراکنش های مالی، قراردادهای بین المللی و مکاتبات تجاری در همین حوزه قرار میگیرند. بخشی از تاخیر زمانی در فرآیند واردات مربوط به رویه های قانونی و گمرکی مبدا و مقصد، محدودیتهای تخصیص ارز و تحریم ها است و بخشی دیگر نیز به خاطر ناآگاهی تجار ایرانی از دانش و مهارت های بازرگانی است. پیشنهاد میکنم قبل از شروع کار، در زمینه تجارت بین الملل آموزش ببینید تا بتوانید پروژه خود را بصورت بهینه مدیریت نمایید.
موفق و موید باشید
جایی برای آموزش تجارت هست که اقدام کنم؟
بله میتوانید از دوره های آموزشی تخصصی سایت ما استفاده کنید
سلام وقت به خیر
سوالی داشتم از خدمتتون..
من و همسرم به عنوان هنرمندانی که علاقه مند به صادرات و فروش آثار هنری خود (مینیاتور روی سنگهای قیمتی و جعبه جواهرات) در وبسایت آمازون هستیم
منتها هیچ اطلاعاتی درباره نحوه ارسال کالا نداریم و برادرم تنها واسطه ای هست که ساکن ملبورن استرالیا هست و در زمینه ایجاد اکانت برای فروش در وبسایت و دریافت کالا میتونه به ما کمک کنه..
پیشنهاد شما برای ارسال با هزینه کمتر از ایران به ملبورن و همینطور از ملبورن به سایر کشورها چه هست و چگونه باید انجام بشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام و وقت بخیر
به نظر من سایت آمازون از لحاظ میزان رقابت و همچنین سخت گیری قوانین تحریمی برای ایران محیط ایده آلی جهت کار کردن از داخل ایران نیست. حتی با وجود اینکه برادر شما مقیم استرالیا هستند من فکر میکنم که شانس موفقیت در آمازون چندان بالا نباشد. من آموزش گام به گام روشهای مد نظرم جهت کار در پلتفرم های خارجی و همچنین صادرات مستقیم اینترنتی را در بسته آموزش صادرات مانی زوم داده ام که در صورت تمایل میتوانید تهیه بفرمایید. همچنین برای داشتن درک عمیق تر از بازارهای خارجی، در کنار این بسته پیشنهاد میکنم کارگاه تحقیقات بازار بین الملل را نیز تهیه کنید.
موفق و موید باشید
سلام و وقت بخیر
قصد ورود به کار تجارت را دارم و تا کنون انبار و یک سرمایه کوچک فراهم کرده ام .فقط میخواستم بدونم اول باید زبان انگلیسی را یاد بگیرم یا دوره تخصصی شما را بخرم ؟
سلام و وقت بخیر
تنها بایدی که وجود دارد این است که شما در مسیر کارآفرینی و تجارت دائما در حال یادگیری و اقدام عملی همزمان باشید. مطمئن باشید همین عامل باعث موفقیت شما خواهد شد. و هنر این است که ما کارهایمان را در کنار هم پیش ببریم. مثلا آیا یادگیری زبان، یادگیری تجارت، ورزش منظم و یادگیری موسیقی با هم تناقضی دارند؟ قطعا نه. ما انسانها موجودات چند بعدی هستیم و باید رشد چند بعدی را هم دنبال کنیم.
موفق و موید باشید
سلام. من میخوام یک وسیله از چین برای مصرف شخصی وارد کنم در زمینه لابراتوار دندانسازی هستش.
میخواستم ببینم باید چیکار کنم که خودم بتونماین کارو بکنم و از شرکتهایی که هزینه خیلی زیاد میگیرن خلاص بشم.ممنونماز راهنماییتون
سلام و وقت بخیر
اگر خودتان میخواهید این پروژه واردات را مدیریت کنید و قصد برونسپاری کامل آنرا ندارید، تنها راه این است که فرآیند واردات را کامل بیاموزید و بعد اقدام کنید. البته همچنان در مواردی مثل حمل، بیمه و گمرک باید کار را برونسپاری کنید. ولی دیگر نیازی نیست بابت برونسپاری کامل به یک شرکت دیگر هزینه بالایی پرداخت کنید.
موفق و موید باشید
وقت بخیر آیا صادرات ضایعات مثل فلزات و پلاستیک و شیشه به کشور های دیگر از ایران امکان پذیره؟ و آیا جزو کالاهای ممنوعه برای صادرات است یا خیر ؟
سلام وقت شما بخیر بله امکان صادرات اقلامی که گفتید وجود دارد. پیشنهاد میکنم قبل از انجام هر کاری، به یکی از گمرکات اجرایی استان محل سکونت خودتان مراجعه کرده و از دفتر صادرات گمرک استعلام آخرین وضعیت ممنوعیت، محدودیت، سهمیه بندی و … را نیز انجام دهید. چون قوانین و مصوبات دائما تغییرات دارند.
موفق و موید باشید
سلام.محمد هستم .۳۷ ساله کارمند فنی .تحصیلات مهندسی تکنولوژی الکترونیک.من می خواهم با ۲۰۰ میلیون سرمایه شروع کنم .آیا با چنین شرایطی شروع تجارت امکان پذیر است؟ضمنا در حدود ۷۰ درصد با زبانهای انگلیسی و عربی آشنا هستم.و مقدماتی زبان فرانسوی.ممنون میشم اگر پاسخم رو بدون تعارف و رک بفرمایید و مورد دیگه اینکه آیا امکان شروع تجارت بصورت تیمی (team work) و قانونی در کشور ما وجود داره ؟و اگر هست چطوری میشه بصورت گروهی شروع کرد.سپاس
سلام وقت شما بخیر
در خصوص شروع تجارت لطفا مقاله ای که با همین عنوان در سایت زومین بازار وجود دارد را مطالعه بفرمایید. (کلیک کنید)
در خصوص میزان سرمایه هم باید عرض کنم با هر میزان سرمایه ای میتوان شروع کرد.
در خصوص کار تیمی هم بله افرادی هستند که بصورت تیمی کار میکنند اما من به شخصه چندان اعتقادی به کار تیمی در ایران ندارم.
موفق و موید باشید
سلام
من می خوام وارد حوزه تجارت و بازرگانی بشم
و تو زمینه صادرات و بعد هم تجارت بین الملل فعالیت داشته باشم و در آینده شرکت خودم رو داشته باشم
می خواستم راهنمایی کنید چطور به این زمینه ورود کنم و چ مهارت هایی رو باید بدست بیارم؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام ضمن تشکر از بیان سوال شما
من را ببخشید بابت پاسخگویی دیر هنگام. به دلیل مشغله زیاد، مدتی در فضای آنلاین نبودم بنابراین زودتر از این امکان پاسخگویی نداشتم.
لطفا این مقاله را بخوانید: راهنمای شروع تجارت
سلام و وقت بخیر. بنده مدتی هست در حال گذراندن دوره ی آموزشی صادرات هستم از اونجایی که داشتن کارت بازرگانی شرط لازم انجام صادرات است میخواستم بدونم با توجه به شرایط دشوار اخذ کارت بازرگانی واسه امثال بنده آیا راهکاری برای ورود به عرصه صادرات بدون کارت بازرگانی وجود داره؟؟
سلام ضمن تشکر از بیان سوال شما
من را ببخشید بابت پاسخگویی دیر هنگام. به دلیل مشغله زیاد، مدتی در فضای آنلاین نبودم بنابراین زودتر از این امکان پاسخگویی نداشتم.
داشتن کارت بازرگانی به هیچ عنوان شرط لازم برای انجام صادرات نیست. و روشهای مختلفی برای صادرات بدون کارت بازرگانی وجود دارد. تمام این روشها را من در دوره صادرات زومین بازار مفصل شرح داده ام.
سلام
اگر یک شرکت که در اروپا ثبت شده است،بطور مستقیم کالایی را از یک تولید کننده در ایران خریداری کند، آیا میتواند خود شرکت اروپایی یورو را وارد ایران کرده و پس از تبدیل به ریال در صرافی ، مبلغ کالا را بصورت ریال به تولید کننده پرداخت کند؟
یا اینکه باید حتما معادل ریالی قیمت کالا را به یورو به تولید کننده تحویل دهد؟ و اگر جواب این سوال بله است، محاسبه قیمت یورو ، با قیمت ارز نیمایی ، ارز سنا و یا قیمت بازار آزاد است؟
با تشکر
سلام ضمن تشکر از بیان سوال شما
من را ببخشید بابت پاسخگویی دیر هنگام. به دلیل مشغله زیاد، مدتی در فضای آنلاین نبودم بنابراین زودتر از این امکان پاسخگویی نداشتم.
در پاسخ باید بگویم که: بله شرکت خارجی میتواند به فروشنده ایرانی ریال هم پرداخت کند. در خصوص محاسبه قیمت یورو باید اول مشخص شود که کالا در کدام گروه از تقسیم بندی کالاهای مجاز وارداتی قرار دارد. ولی معمولا دلار و یورو با محاسبه نرخ آزاد و در سامانه نیما است. (طبق قانون فعلی و در این لحظه)
سلام جناب افخمی
مقاله شما در وبسایت در رابطه با برنامه ریزی استراتژیک و اینکه رکن اصلیش برنامه ریزی بازاریابی هستش رو مطالعه کردم.
سال پیش در آزمون حق العمل کاری شرکت کردم و قبول شدم.
داخل مقاله تون در مورد انتخاب ترخیص کار هم مطالبی رو مطالعه کردم. خلاصه با توجه به ان مطالب دو اهنمایی و سر نخ می خواستم برای شروع:
اول اینکه نمونه قرارداد ترخیص کالا که منافع دو طرف صاحب کالا و ترخیص کار در نظر بگیره چون منم با شما در این مورد هم نظرم و اینکه سعی میکنم مسئولیت کاری که به عهده میگیرم به نحو احسنت انجام بدم.
دوم اینکه نمی دونم بازاریابی در صنف ترخیص کاری چطوری هست البته به صورت کلی میدونم که بازاریابی خدمات هست ولی بازاریابی برای خدمات ترخیص کاری رو نمی دونم چجوری و از کجا استارت بزنم؟
ببخشید از اینکه وقت با ارزشتون رو گرفتم باتشکر
سلام دوست عزیزم وقت شما بخیر
ضمن تشکر از بیان دیدگاهتان، در مورد سوالات شما باید عرض کنم که:
نمنونه قرارداد را بهتر است با هماهنگی یک دفتر مشاوره حقوقی تنظیم بفرمایید تا یک کار ارزشمند و با رعایت منافع طرفین باشد. در مورد بازاریابی خدمات ترخیص هم به نظر من بازاریابی محتوایی بر پایه اعتمادسازی و آموزش مسائل مربوط به ترخیص کالا میتواند بسیار مفید و پر بازده باشد.
باسلام خدمت شما استاد گرامی آقای افخمی اگر میشود به این سوالات من پاسخ دهید ممنون
آیا من بدون سرمایه میتوانم وارد این دنیای تجارت بشوم؟
آیا من الان ۴۱ سالمه وهیچ حرفه وسرمایه ای هم ندارم این کار برای من بازدهی دارد؟
آیا با گذراندن تمام این دوره ها من میتوانم وارد بازار کارشوم وتجارت خارجی انجام بدهم بدون هیچ تجربه عملی که تاحالا داشته باشم؟
آیانیاز به داشتن سایت میباشد؟
آیا نیاز به اینترنت هست واگر اینترنت قطع شد چه کار کنیم یااینکه فیلتر شکن کار نکنه اون موقع چی؟
آیاباید روی محصول خاصی کار کنیم؟
خواهش میکنم خواهش میکنم من راروشن کنید چون من خیلی خیلی علاقه به این کار دارم سالهای سال فکر این کار توی ذهنم بوده که من یک روزی تاجر بزرگی شوم آیا توی این سن وسال ۴۱ سالگی وبدون سرمایه این کار برای من میشود چون من با این سن وسال جایی برای امتحان کردن شغل ندارم اگر برای من میشود تورا به خدا قسمت میدهم جواب واقعی را به من بدهید هرچه باشد
ممنون استاد گرامی
سلام وقت شما بخیر
سوال شما بسیار کلی است و من هم شناختی روی شما ندارم. اما در جواب باید بگویم که بصورت کلی بله کار نشد ندارد. اما پاسخ قطعی و دقیق را هیچکس به جز خود شما و آن هم پس از طی کردن مسیر نخواهد فهمید. در خصوص تجارت بدون سرمایه و چگونگی شروع تجارت مقالات مفصلی روی سایت وجود دارد که پیشنهاد میکنم مطالعه کنید.
در مورد دوره های ما که سوال کردین، شما با گذارندن دوره های زومین بازار قطعا تمام مهارت های لازم را بصورت کامل، کاربردی و با جزئیات می آموزید. اما نهایتا این خود شما هستید که باید دانسته های خود را به کار ببندید و دست به اقدام بزنید. هیچکس صرفا با خریدن بهترین دوربین عکاسی تبدیل به یک عکاس ماهر نمیشود! یا کسی صرفا با ثبت نام در بهترین کلاس آموزش شنا تبدیل به یک شناگر حرفه ای نمیشود!
در خصوص اینترنت هم که سوال کردین، به نظر میرسد که ما در عصر اینترنت چاره ای جز استفاده از پتانسیل شگفت انگیز اینترنت نداریم…
اینکه میفرمایید سالهای سال است در فکر تجارت هستید و هرگز اقدام نکرده اید، احتمالا نشان دهنده این است که یک عاملی در شخصیت شما (مانند کمال گرایی یا محافظه کاری) مانع اینکار میشود. ابتدا باید آن مشکل را حل کنید. و نهایتا اینکه در صورت تمایل میتوانید کار را در مقیاس کوچک و با ریسک کم شروع کنید.
موفق و موید باشید
سلام و عرض ادب
من در زمینه صادرات میوه و تره بار به مسکو فعالیت دارم. جدیدا طرفم در روسیه به مشکل مالی برخورده و دیگه کار نمیکنه،من موندم و راه نیمه کاره، به نظرتون باید چطور آدم مطمئن دیگه ای پیدا کنم ، خودم برم مسکو کسی رو پیدا میکنم؟ حتی الان سردرگمم که دنبال چه محصولی باشم. چون طرفم میگفت چی بفرستم و من ایران کارهاش رو انجام میدادم، نظر شما چیه؟ من چه رویه ای رو در پیش بگیرم ؟
سلام وقت شما بخیر
میبخشید که زمان پاسخگویی طولانی شد. زودتر از این فرصت ارسال پاسخ را نداشتم. با توجه به توضیحاتی که گفتید، باید عرض کنم که نوع فعالیت سابق شما واسطه گری بدون خلق ارزش بوده است. به همین خاطر هم با قطع شدن سفارشات از طرف روس، فعالیت شما هم کاملا قطع شد. اگر مجدد هم بخواهید به همین شیوه ادامه دهید، موفقیت پایدار نخواهد بود. پیشنهاد من این است که قبل از هر چیز روی خودتان سرمایه گذاری کنید و فرآیند صادرات را بصورت علمی بیاموزید. انتخاب محصول، پیدا کردن شبکه توزیع و فروش و روشهای بازاریابی صادراتی همه بعد از یک آموزش اصولی و صحیح بسیار راحت تر خواهند بود.
موفق و موید باشید
سلام وقت بخیر
بنده کارشناس مدیریت بازرگانی خوندم و ارشد تجارت الکترونیک
قصد دارم به عنوان کارشناس بازرگانی یا مدیربازرگانی در یک شرکت مشغول به کار شوم.
کدام دوره را توصیه میکنید؟
با سپاس
سلام وقت شما بخیر
قطعا بهترین انتخاب دوره جامع ماست. برای اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره دفتر ما تماس بگیرید.
موفق و موید باشید
سلام وقت بخیر
برای صادرات آلایش دامی هزارلای گاوی میخوام بدونم شامل کدوم فصل از کد hs میشه ؟ سایت tpo.ir نگاه کردم اما کلی گفته شده. از کجا مطمئن باشم که زیر مجموعه کد 050400 هست؟ من با عبارت omasum و هزارلا گاوی هر دو سرچ کردم اما جوابی نگرفتم.
سلام و وقت بخیر
به نظر میرسد که زیر فصل 050400 قرار بگیرد. اما از آنجایی که تعیین تعرفه یک کار کاملا تخصصی است، پیشنهاد میکنم جهت به صفر رساندن احتمال خطا، به دفتر تعیین تعرفه گمرک استان محل سکونت خودتان مراجعه بفرمایید و از آنجا استعلام دقیق بگیرید.
سلام و درود
تشکر می کنم از محتوا های آموزشی که تولید میکنید واقعاً به زبان ساده مفاهیم تجارت رو انتقال می دهید، ممنون میشم راهنماییم کنید.
میخواستم بدونم از بین محصولات خشکبار کدومشون برای شروع در بازار داخل بهتره🙏🌹
سلام و عرض ادب
خوشحالم مطالب سایت برای شما مفید بوده است. در خصوص سوال شما باید عرض کنم که این سوال بسیار کلی است و پاسخ دقیق و درستی نمیتوان به آن داد. شما در هر گروه محصولی از خشکبار که در نظر بگیرید، تعدادی تاجر هستند که بسیار موفقند. تعدادی هم هستند که زمین خورده اند. شما باید در درجه اول به منابع و توان خودتان نگاه کنید و بر اساس آن یک گروه محصولات را انتخاب بفرمایید. و در قسمتی از بازار وارد شوید که توان رقابت و ارائه محصول داشته باشید
در پناه خدا
با سلام خدمت آقای افخمی
بنده ۲۳ سال سن دارم و مایلم با سرمایه ایی که دارم و علاقه ایی که به تجارت دارم این کار رو شروع کنم، درسته که فقط علاقه بهانه خوبی نیست اما با اراده و محکم این تصمیم رو گرفتم و از خودم مطمئنم!
اما مشکلی که هست دقیق نمیدونم تو چه موردی شروع کنم چون بیشتر دوست داشتم فهم و اطلاعات این کار رو به دست بیارم و رویا پردازی نکنم …
اما بین گزینه های مد نظرم واردات قطعات خودرو های سبک ذهنم رو بیشتر درگیر کرده
آیا بازار این کار بازدهی خوبی داره؟ و برای شروع یه بیزینس انتخاب خوبیه؟
سلام وقت شما بخیر
قطعا بازار واردات قطعات خودروهای سبک برای تعدادی از بازیگران حرفه ای این بازار به عنوان واردکننده بازار خیلی خوبی است. اما سوال مهم این است که شما جزو آن بازیگران هستید یا نه؟ منابع شما چیست؟ شبکه ارتباطی شما چیست؟ شناخت شما از صنعت و بازار لوازم یدکی خودرو چقدر است؟ دانش و مهارت های کسب و کار شما در چه حد است؟ ساختار شخصیت شما چگونه است؟ اینها سوالات بسیار مهمتری هستند که باید از سمت خودتان پاسخ داده شوند.
اینکه صرفا ما بگوییم بازار یک محصولی خوب است اصلا کفایت نمیکند. بسیاری هم هستند که در همان بازار خوب به خاک سیاه نشسته اند. بازار خوب برای چه کسی؟ امیدوارم متوجه اهمیت موضوع شده باشید
در پناه خدا
سلام خسته نباشید من ۱۹ سالمه و رشته دانشگاهم طراحی جواهراته. میتونم از طریق برند شخصیم شرکت تجاری بزنم و صادرات و وادرات طلا و جواهرات انجام بدم؟ و بدون مدرک تجارت شرکت داشته باشم و صادرات و وادرات انجام بدم؟
سلام وقت شما بخیر
لطفا به موارد زیر دقت کنید:
1. برای شروع تجارت الزاما نیازی به ثبت شرکت و گرفتن کارت بازرگانی نیست
2. صادرات و واردات طلا و جواهرات منوط به اخذ مجوزهای لازم از بانک مرکزی و تاییدیه های سازمان ملی استاندارد و وزارت صمت است
3. قبل از شروع تجارت خارجی حتما چند سالی را در بازار داخلی به کسب تجربه اختصاص دهید
موفق و موید باشید
سلام. وقت بخیر
ضمن تشکر از مطالب بسیار مفید و دانشی که خاضعانه و با صداقت در اختیار دیگران قرار می دهید.
بنده دارای یک شرکت تازه تاسیس، کارت بازرگانی و سرمایه صد میلیونی هستم. (همچنین به تازگی در آزمون کارگزاری گمرک هم قبول شده ام)، ضمن مطالعه مباحث واردات و صادرات، علاقه مند به وارد کردن تجهیزات مورد نیاز شرکتها (به عنوان پیمانکار تامین کننده اقلام خارجی)، صادر کردن خرمای تازه / خشک شده، خرما شکلاتی، گل محمدی خشک شده و گلاب هستم. در کنار این موارد میخواهم ترخیص هم انجام بدهم. منتها دانش تحقیق بازار و بازاریابی رو ندارم. باتوجه به علایقم، پیشنهاد شما برای شروع به کار چیست؟ محصولات مناسبی برای صادرات انتخاب کرده ام؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید. هزینه دریافت خدمات مشاوره از شما بزرگوار چقدره؟
باسپاس فراوان
با سلام و احترام
ضمن تشکر از بیان دیدگاهتان باید عرض کنم که:
1. به نظر من برای شروع کار فقط یکی از مواردی را که گفتید انتخاب بفرمایید و ترجیحا کمی در بازار داخلی کار کنید تا تجربه بدست بیاورید. مثلا ببینید همین خرما را به هموطنان خودتان میتوانید بفروشید یا نه؟ بعد از اینکه در ابعاد داخلی به یک سطح از موفقیت پایدار رسیدید، به فکر تجارت خارجی باشید.
2. واردات تجهیزات مورد نیاز شرکتها و انجام عملیات ترخیص کاری گمرک هم هر کدام یک بیزینس مجزا هستند. به هر صورت اول یک پروژه را شروع کرده و رشد دهید و بعد به سراغ پروژه های بعدی بروید.
3. دانش تحقیقات بازار، بازاریابی بین الملل و کلا تجارت خارجی را میتوانید از دوره های آموزشی سایت ما بصورت علمی و کاربردی بیاموزید
4. در خصوص وقت مشاوره اختصاصی هم با شماره دفتر ما تماس حاصل بفرمایید. همکاران من راهنمایی میکنند
موفق و موید باشید
سلام وقت بخیر بنده قصد صادرات دارم و خانم هستم بدون هیچ گونه تجربیاتی اما خیلی علاقه مند هستم میخواستم بدونم سرمایه اولیه حداقل برای شروع باید چقدر باشه اگر بخوام محصول خوراکی مثل برنج سیب زمینی پیاز یا میوه های خاص صادر کنم و اینکه اگر از پکیج های شما استفاده کردم برای شروع شخصی که کنار من کار رو به صورت عملی هم یاد بدن رو می شناسید یا خودتون راهنمایی میفرمایید چون بنده قصد دارم اول ی مقدار تجربه کسب کنم و بعد اقدام به کارت بازرگانی ثبت شرکت و اجاره دفتر بکنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام وقت شما بخیر
در خصوص مطالبی که فرمودین، لطفا موارد زیر را در نظر داشته باشیذ:
1. جنسیت زن یا مرد در تجارت تفاوتی ندارد چه بسا در برخی موارد خانمها حتی بهتر عمل میکنند
2. در مورد اینکه تجربه ای هم ندارید پیشنهاد میکنم ابتدا در مقیاس کوچک همان محصولاتی را که مد نظرتان است در بازار داخلی کشور خودمان کار کنید
3. در مورد استفاده از محتوای آموزشی ما هم بله تمام دوره ها پشتیبانی آموزشی دائمی دارند و سوالات کاربران دوره را همیشه خودم پاسخ میدهم
4. در مورد کارت بازرگانی و اجاره دفتر هم اصلا برای شروع کار اینطور برای خودتان هزینه تراشی نکنید چون نیازی هم ندارید
موفق و موید باشید
سلام من میخوام وارد عرصه صادرات میوه و خشکبار بشم باید چه کار کنم؟
سلام لطفا مقاله “چگونه صادرات را شروع کنم؟” را داخل سایت ما بخوانید.
سلام جناب افخمی ما کارت بازرگانیمون تازه صادر شده است. آیا بدون سابقه میشه کار واردات انجام داد؟ چون شنیدم که باید سابقه داشته باشی. و اینکه شنیدم اگر کالایی بخواهیم از خارج از کشور بخریم باید یه درصدی مالیات بدیم. 40 درصد فک کنم. و خریدار باید تایید بزنه حتما که ما این مبلغ رو خریدیم درسته؟ شما خریدی داشتید که تایید بزنن ؟
سلام وقت شما بخیر
طبق قانون فعلی برای سال اول تا سقف 500 هزار دلار میتوانید واردات انجام دهید. فکر میکنم منظور شما از تاییدیه خریدار، در واقع تاییدیه فروشنده خارجی باشد. چون خریدار که خود شما هستید. تاییدیه فروشنده همان پروفرمای رسمی است که در سامانه جامع تجارت بوسیله آن ثبت سفارش میکنید. ضمنا احتمالا خواندن دو مقاله زیر میتواند برایتان مفید باشد. (روی عنوان مقاله ها کلیک کنید)
1. کارت بازرگانی
2. مراحل واردات
موفق و موید باشید
سلام آقای افخمی روزتون بخیر.
من به تازگی یک شرکت واردات و صادرات در کشور فرانسه ثبت کردهام.
قصدم این بود که صادرات و واردات را در یک اشل کوچک شروع کنم و از آنجایی که در شهری که زندگی میکنم، خشکبار ایران طرفداران زیادی دارد، به خشکبار فکر کردم.
ولی در این حجم کم (مثلاً ۱۰۰کیلو) هزینه های باربری و ترخیص در ایران و فرانسه خیلی بیشتر از حد انتظار من بود.
من از چندین نفر مشاوره گرفتم. حتی برای شروع با یک محصول دیگه که هیچ راه حل عملی نداشتند. طوری که حتی تصمیم گرفتم کلا ثبت شرکت را فسخ کنم.
تا اینکه چند تا از مقاله های شما را خواندم و به نظرم نسبت به گروههای آموزشی دیگر واقعی تر بود و به قول شما رویا پردازی نداشت.
این بود که قبل از اقدام به هر کار دیگری تصمیم گرفتم با شما تماس بگیرم. اگر ممکنه به من بفرمایید چطور میتونم از شما مشورت بگیرم و آیا پیشنهادی برای من دارید؟
بسیار سپاسگزارم.
سلام و عرض ادب
قبل از هر چیز شما باید به این موارد پاسخ بدهید:
شما چه ارزشی در عرضه محصول خودتان یعنی خشکبار خلق میکنید؟ به زبان ساده من چرا باید خشکبار را از شما خریداری کنم نه از سایر رقبای شما؟ آیا اصلا ارزشی خلق میکنید؟ اگر پاسخ روشنی ندارید احتمالا این محصول هنوز برای شما مناسب نیست.
آیا صنعت خشکبار ایران را بصورت عمیق میشناسید؟ یعنی مثلا قبلا در ایران کار کرده اید؟ یا شخص مورد اعتمادی دارید که این صنعت را بدرستی بشناسد؟ گریدهای مختلف خشکبار را میشناسید؟ دسترسی به تامین کنندگان دست اول دارید؟ در مورد نوع و هزینه های بسته بندی، سورتینگ و لیبلینگ تحقیقات کافی کرده اید؟ اگر نه، احتمالا گزینه مناسبی برای شروع فعالیت نیست.
آیا تحقیقات بازار کامل در مورد خشکبار و انواع آن کرده اید؟ قیمت خرده فروشی و عمده فروشی محصولات مد نظر شما در ایران و فرانسه چقدر است؟ اگر پاسخ را دقیق و کامل نمیدانید، فعالیت در این صنعت برای شما مناسب نیست.
آیا به فرآیند لجستیک و انبارش این محصولات تسلط دارید؟ آیا مدت مناسب مصرف محصولات (با توجه به افت کیفیت) را تخمین زده اید؟ توان فروش آنها در این مدت را دارید؟ آیا اصلا شرکت حمل متخصص برای این نوع محصول انتخاب کرده اید؟
من پیشنهادم این است که در وهله اول صنعت و بازار هر محصولی را که میخواهید کار کنید با جزئیات و دقیق و کامل بررسی کنید. بعد ببینید که با توجه به منابع خودتان اصلا میتوانید ارزشی در این حوزه خلق کنید یا نه؟ سپس اگر تمام مفروضات و ارزیابی های شما مثبت بود، با مقدار بسیار کمتر از صد کیلوگرم و در حد شاید بسته های کوچک سوپرمارکتی و خرده فروشی کار کنید و فیدبک بگیرید. حتی میتوانید برای شروع کار به شکل چمدانی، مسافری یا پستی سعی کنید مقداری از محصولات مد نظرتان را بفروشید و از فضای مفروضات ذهنی فاصله گرفته و با واقعیت بازار خودتان در ابعاد بسیار کوچکتر و کم ریسک تر مواجه شوید. اگر موفقیت آمیز بود، کار را به مرور گسترش دهید.
و به عنوان سخن پایانی، من خیلی با نگاه تک بعدی به بازار که بازار چه محصولی خوب است، موافق نیستم. به عقیده من، باید ابتدا منابع، تخصص و علاقه مندی های خودمان را ببینیم و بعد به بازار نگاه کنیم. شاید بازاری که ظاهرا خوب است اصلا برای شخص من با توجه به منابع ام خوب و مناسب نباشد و نتوانم در آن رقابت کنم.
موفق و موید باشید
سلام وقت بخیر
ببخشید میخواستم در مورد واردات از سوئد راهنمایی کنید که اصلا امکان واردات از قبیل ماشین آلات سنگین یا لوازم یدک خودرو هست یا نه؟ و اینکه یکی از اقوام مقیم سوئد میباشد که میخواهیم با توجه به اینکه شهروند سوئد میباشد از این طریق هم صادرات ماشین آلات سنگین یا لوازم خودرو وارد کنیم. ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید که باید از کجا باید شروع کنیم
سلام وقت شما بخیر
قبل از هر چیز باید به دفتر واردات گمرک یکی از گمرکات اجرایی استان محل سکونت خودتان مراجعه کنید و ببینید ممنوعیت، محدودیت و یا مجوزات خاصی برای HS کدهای محصولات مد نظرتان وجود دارد یا نه؟ که البته صد در صد مواردی وجود دارد. اما چون این قوانین دائما تغییر میکند، باید به روز استعلام بگیرید. از طرف دیگر باید ببینید که فروشنده سوئدی اصلا با ایران کار میکند یا نه؟ این نقطه آغاز فرآیند امکان سنجی پروژه و همچنین نقطه شروع کار است.
سلام من میخوام ویپ (قلیون شارژی) بیارم برای فروش. تعدادش بالای 300 تا است. میشه به صورت ته لنجی وارد کنم؟ مشکلی پیش نمیاد یا بازم نمیشه آورد؟ چون شرکت های وارد کننده ادعا میکنن میتونن بیارن بدون دردسر
سلام واردات ته لنجی معمولا نام دیگری برای واردات قاچاق است. بله امکان پذیر است اما ریسک خاص خودش را نیز دارد. پیشنهاد میکنم در انتخاب شرکتی که میخواهید پروژه واردات را به آنها برونسپاری کنید تحقیق و دقت لازم را به عمل آورید
موفق و موید باشید
به نظرتون به ریسکش می ارزه یا نه. بعد شرکت معتبری میشناسید یا خودتون هم تو کار واردات هستید؟
اگر با ریسک سنجیده عمل کنید و اصطلاحا قمار نکنید بله می ارزد. به دلایل متعدد من شخصا کسی را معرفی نمیکنم.
سلام وقت بخیر ایا صادرات پیاز سفید به امارات الان ک تاریخ 15 شهریور 1402 هستش ازاده؟
سلام آقا رضا
با توجه به اینکه این قوانین دائما تغییر میکنند، پیشنهاد میکنم بصورت حضوری مراجعه کنید به یکی از گمرکات اجرایی استان محل سکونت خودتان و بصورت حضوری استعلام بگیرید.
موفق و موید باشید
سلام ،وقت بخیر .من برای صادرات حوزه plastics&rubber رو انتخاب کردم میخواستم بدونم که چطوری میتونم متوجه بشم که کدام زیر شاخه در کشورمون بیشترین صادراتو داره و رقبا برای من در اون زیر شاخه بیشتر و یا کمتر هستش؟
و اینکه میخواستم بدونم چطوری میتونم همه ی hs کدهای زیر شاخه این صنعتو داشته باشم؟
ممنونم🙏
سلام وقت شما بخیر از سایت هایی مثل trademap.org و macmap.org میتوانید اطلاعات مربوطه را استخراج کنید. از منابع داخلی هم سایت گمرک ایران و سایت سازمان توسعه تجارت اطلاعات مفیدی در اختیارتان قرار میدهند.
موفق و موید باشید
سلام
در خصوص صادرات به کانادا راهنمایی میخواستم ، مواردی شامل ؛
بهترین کالاهای صادراتی از ایران
موقعیت بازار کانادا از محصول مورد نظر
مزیت رقابتی محصول
و سایر شرایط
سلام لطفا مقاله صادرات به کانادا را روی سایت ما بخولنید.
سلام وقتتون بخیر در مورد واردات گاز از ترکمنستان چندتا سوال دارم:
۱) حداقل تناژی که از ترکمنستان میشه گاز ال پی جی خرید چقدره؟
۲) آنالیز گاز اونها به چه شکله؟ منظور نسبت پروپان و بوتان
۳) قیمت گاز اونجا چطوره؟
۴) قیمت حمل گاز تا مرز ایران چطوره؟
۵) چطور میشه وارد کرد و تا مرز کجا؟
۶) بارهاشون رو چند تن چند تن ارسال میکنند؟
با سلام و احترام
واردات و صادرات نفت و گاز در ایران در دست وزارت نفت و پیمانکاران مورد تایید وزارت نفت میباشد. همین اخیرا هم صحبت هایی بابت انعقاد قرارداد واردات روزانه 10 میلیون متر مکعب گاز از ترکمنستان به ایران در جریان بوده است. چنانچه مایل هستید در این سطح فعالیت بکنید باید جزو بدنه تصمیم گیرنده دولت در وزارت نفت یا پیمانکاران مورد تایید آنها باشید.
در پناه خدا
ممنونم از پاسخگوییتون
منظورم واردات گاز به ایران نبود. منظورم خرید از ترکمنستان و ارسال به پاکستان هست
خواهش میکنم. باید از فروشندگان گاز در ترکمنستان استعلام بگیرید. من اطلاعات تخصصی راجع به صنعت گاز ترکمنستان ندارم. اما با صرف کمی زمان و انجام تحقیقات بازار مبدا و مقصد به سادگی میتوانید این اطلاعات را بدست آورید.
سلام و درود
وقت شما بخیر
تولید کننده ذغال مرکبات هستیم و می خواهم به کشورهای عربی صادرات انجام بدم . اما نمیدانم از کجا باید شروع کنم
ولی مطمئن هستم که بازار خوبی در کشورهای عربی دارد.
سلام و روزتان بخیر،
خوشحالم که شما تصمیم به صادرات ذغال مرکبات به کشورهای عربی گرفتهاید. بازار کشورهای عربی میتواند فرصتهای بسیار خوبی برای محصولاتی مانند ذغال مرکبات داشته باشد. در ادامه، چند گام اساسی برای شروع فرآیند صادرات به این کشورها را برایتان شرح میدهم:
1. تحقیق بازار: ابتدا، باید تحقیقات دقیقی در مورد بازارهای هدف در کشورهای عربی انجام دهید. بررسی کنید که در کدام کشورها تقاضا برای ذغال مرکبات بیشتر است و آیا قوانین و مقررات خاصی برای واردات این محصول وجود دارد یا خیر.
2. بررسی مقررات صادرات و واردات: اطلاعات دقیقی در مورد قوانین صادرات در کشور خود و قوانین واردات در کشورهای عربی هدف کسب کنید. این شامل تعرفهها، مجوزهای لازم، استانداردهای کیفیت و بستهبندی و سایر مقررات مربوطه است.
3. یافتن شرکای تجاری: برای پیدا کردن مشتریان یا واردکنندگان در کشورهای عربی، میتوانید از طریق نمایشگاههای بینالمللی، بازارهای آنلاین تجاری، و همچنین سفارتخانهها و اتاقهای بازرگانی اقدام نمایید.
4. برنامهریزی لجستیکی: تعیین کنید که چگونه محصولات را به کشورهای مقصد ارسال میکنید. این شامل انتخاب شرکتهای حمل و نقل، بیمه محمولهها و مدیریت هزینههای حمل و نقل است.
5. بازاریابی و فروش: توسعه استراتژیهای بازاریابی متناسب با بازارهای عربی مهم است. این میتواند شامل تبلیغات آنلاین، حضور در رسانههای اجتماعی، و ایجاد محتوای بازاریابی مخصوص بازارهای عربی باشد.
6. توجه به فرهنگ و ارزشهای محلی: در نهایت، درک فرهنگ و ارزشهای محلی کشورهای عربی برای برقراری ارتباط موثر با مشتریان و شرکای تجاری ضروری است.
با پیروی از این مراحل و با برنامهریزی دقیق، شما میتوانید فرآیند صادرات ذغال مرکبات به کشورهای عربی را به صورت موفقیتآمیزی آغاز کنید. امیدوارم این اطلاعات برایتان مفید باشد و در مسیر تجارت بینالمللی شما موفق و پیروز باشید.
آقا من میخوام میوه صادر بکنم روسیه آیا مشتری سراغ دارین که وقتی بار رسید به آن جا بار ولو نشه و مشتری بیاد بار را تحویل بگیره
میتوانید با شرکت های مدیریت صادرات ارتباط بگیرید
با سلام
بنده پرورش دهنده قارچ دارویی گانودرما هستم و میتوانم در مقیاس بالایی تولید کنم ، بررسی قیمت در کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج فارس قیمت هر یک کیلو برابر میانگین ۸ تا ۱۰ میلیون تومان هست ، سوالم از شما این هست که آیا شما می توانید در صادرات این نوع قارچ که به صورت خشک شده هست و ماندگاری زیادی هم دارد کمکم کنید و مشتری پیدا کنید ؟
با سلام و احترام،
به عرض میرسانم که ما در آکادمی زومین بازار خدمات پیدا کردن مشتری برای کسب و کارهای دیگر را ارائه نمیدهیم. اما با توجه به تخصص شما در زمینه پرورش قارچ گانودرما و علاقه شما به صادرات این محصول، میتوانید برای شروع کار با شرکتهای مدیریت صادرات تماس بگیرید که بعضا ممکن است این خدمات را ارائه کنند.
با آرزوی موفقیت برای شما
با سلام
ضمن تشکر از سایت خوبتون ، لطفا به سوالاتم پاسخ بدین ممنون میشم :
۱_ بنده پرورش دهنده قارچ دارویی گانودرما هستم آیا امکان صادرات این محصول که پرورش آن کاملا ارگانیک هست وجود دارد ؟ اگر پاسخ شما بله هست به کدام کشورها ؟
۲_ اینکه در چه مقیاس و حجمی قابل صادرات هست ؟
۳_ آیا امکان همکاری با شما در خصوص فروش محصولم چه در داخل و یا خارج کشور هست ؟ اگر بله شرایطتون رو بفرمایید ممنون
با سلام و احترام مجدد،
در پاسخ به سوالات شما:
1. امکان صادرات قارچ گانودرما: بله، امکان صادرات قارچ گانودرما وجود دارد، به ویژه اگر پرورش آن به صورت ارگانیک باشد. کشورهایی که به عنوان مقصد صادراتی مطرح هستند عبارتند از چین، ژاپن، کره جنوبی، هند، استرالیا، سنگاپور، تایلند، اندونزی، نیوزیلند، ویتنام، مالزی، فیلیپین، کشورهای خاورمیانه مانند کویت، قطر، عمان، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و همچنین بازارهایی در آمریکای شمالی و جنوبی مانند ایالات متحده آمریکا، کانادا، مکزیک، برزیل و آرژانتین.
2. مقیاس و حجم صادرات: این موضوع به توانایی تولید شما و تقاضای بازار بستگی دارد. ابتدا باید بررسی کنید که چه مقدار تولید دارید و چه حجمی از محصول را میتوانید به طور مداوم تامین کنید.
3. همکاری با زومین بازار: ما در زومین بازار امکان همکاری مستقیم در زمینه فروش یا صادرات محصولات را نداریم.
امیدوارم این پاسخها به شما در برنامهریزی برای فعالیتهای تجاریتان کمک کند.
با احترام،
سلام وقت بخیر
در مورد صادرات طلا و جواهر به دبی و عمان اطلاعات میخواستم.
آیا روند متفاوتی نسبت به کالاهای دیگر دارد؟
سلام و وقت بخیر،
در مورد صادرات طلا و جواهر به دبی و عمان، چند نکته قابل توجه وجود دارد. دبی به عنوان یکی از مراکز مهم تجارت طلا و جواهر در جهان شناخته شده است. بر اساس اظهارات جفری رودز، بنیانگذار شرکت مشاوره فلزات گرانبهای رودز، زیرساختها و رهبری دبی در این زمینه باعث شده است که دبی به یک بازار مقرون به صرفه برای خرید طلا و جواهر تبدیل شود، به طوری که بسیاری از گردشگران به این منطقه برای خرید طلا و جواهرات مراجعه میکنند. در دبی، طلای خریداری شده توسط گردشگران از مالیات معاف است، و این امر باعث جذب خریداران بیشتر شده است.
در مورد عمان نیز، به دلیل موقعیت استراتژیک و روابط تجاری خوب با ایران، پتانسیل برای صادرات طلا و جواهر از ایران به این کشور وجود دارد. عمان به دلیل ثبات سیاسی و اقتصادی خود، بازار مناسبی برای صادرات کالاهای مختلف از جمله طلا و جواهر به نظر میرسد.
اما نهایتا به دلیل ممنوعیت ها و محدودیت های مختلف و قوانین دست و پا گیر، صادرات طلا و جواهرات ایران قابل توجه نیست و در عمل اتفاق خاصی طی چند سال اخیر در این حوزه رقم نخورده است. و عمدتا هم به شکل مسافری و چمدانی انجام میشود.
با این حال، لازم است توجه داشته باشید که تجارت طلا و جواهر ممکن است تحت تأثیر مقررات خاصی در مبدا و مقصد قرار گیرد که باید قبل از اقدام به صادرات، به دقت بررسی شود. اطلاعات دقیقتر و جزئیات بیشتر در مورد قوانین و مقررات مربوط را با مراجعه به دفتر صادرات گمرک ایران و از منابع موثق و مراجع رسمی کشورهای مربوطه کسب کنید.
سلام. در پاسخ به سوال قبل بیان شده بود ک شرکت های ایرانی ممکنه برخی از تکنولوژی های لازم رو نداشته باشن تا بتونن گرانول های باکیفیت بالا برای کشورهای اروپایی تولید کنند
میخواستم بدونم این تکنولوژی ها دقیقا چی میتونه باشه
سلام
صنعت پلیمر و تولید گرانولها در سطح جهانی با استفاده از تکنولوژیها و فرآیندهای پیچیدهای صورت میگیرد. تکنولوژیهای مورد نیاز برای تولید گرانولهای با کیفیت بالا در صنایع پتروشیمی شامل موارد زیر میباشد:
1. فرآیندهای پیشرفته تصفیه: تصفیه و خالصسازی مواد اولیه برای تولید پلیمرها از اهمیت بالایی برخوردار است. این فرآیندها میتواند شامل تصفیه کاتالیزوری، جداسازی ناخالصیها و بهینهسازی خواص شیمیایی محصول نهایی باشد.
2. تکنولوژی پلیمریزاسیون: این فرآیند شامل تبدیل مونومرها به پلیمرها است. استفاده از فناوریهای نوین در پلیمریزاسیون، مانند پلیمریزاسیون گازی، امولسیونی، یا پلیمریزاسیون سوسپانسیونی میتواند به بهبود کیفیت محصول نهایی کمک کند.
3. سیستمهای کنترل کیفیت پیشرفته: برای اطمینان از کیفیت محصول نهایی، استفاده از سیستمهای کنترل کیفیت دقیق و مدرن ضروری است. این شامل تجزیه و تحلیل دقیق خواص مکانیکی، حرارتی، و شیمیایی گرانولهای تولیدی است.
4. فناوریهای اکستروژن و کمپاندینگ: این فرآیندها برای ترکیب مواد افزودنی مختلف با پلیمرها به منظور بهبود خواص محصول نهایی مانند استحکام، مقاومت در برابر حرارت یا خواص اپتیکی استفاده میشوند.
5. فناوریهای بستهبندی و نگهداری: بستهبندی مناسب و شرایط نگهداری گرانولها برای حفظ کیفیت آنها در حین حملونقل و ذخیرهسازی حائز اهمیت است.
6. استانداردهای زیستمحیطی و ایمنی: رعایت استانداردهای بینالمللی در زمینه ایمنی و حفاظت از محیط زیست در تولید پلیمرها از جمله موارد مهمی است که شرکتهای تولیدکننده باید به آن توجه داشته باشند.
توجه به این تکنولوژیها و استانداردها میتواند به شرکتهای ایرانی کمک کند تا محصولاتی با کیفیت بالاتر تولید کنند و بتوانند بازارهای بینالمللی، به ویژه کشورهای اروپایی، را هدف قرار دهند.
سلام وقت بخیر
چه کالاهایی به صورت چمدانی به کشورهای حاشیه خلیج فارس مثل امارات و عمان برای فروش از ایرانمیتوان برد؟
با عرض سلام و احترام
برای خروج کالا از ایران بصورت مسافری و چمدانی باید به قوانین و محدودیت ها و ممنوعیت ها توجه بفرمایید. قوانین و محدودیتها شامل سقف وزنی و مقداری برای کالاهای مختلف، مانند فرش، نقره، پسته، خاویار، زعفران و ارز میشود. برای اطمینان از رعایت کلیه قوانین و مقررات، توصیه میشود با گمرک مبدأ و مقصد و همچنین ایرلاین مربوطه تماس گرفته و در مورد ممنوعیتها، محدودیتها و احتمال تغییرات در قوانین استعلام بگیرید. این اقدام به شما کمک میکند تا از بروز هرگونه مشکل جلوگیری کنید.
موفق و موید باشید
سلام ممنون بابت اطلاعات جامع و دقیقی که ارایه می کنید. بنده دارای کارت بازرگانی حقوقی هستم اگر بنا به سفارش یک شخص یا شرکت ثالث اقدام به ثبت سفارش و واردات و ترخیص کالا با اطلاعات و کارت بازرگانی شرکتم نموده و این کالا را در سامانه جامع انبارها معرفی کنم چطوری میتوانم بدون اینکه تبعات حقوقی یا مالیاتی داشته باشه این محموله رو به سفارش دهنده تحویل بدهم. (بنده از طریق شرکت بازرگانی خودم گهگاهی اقدام به خرید و فروش کالا کرده و تمامی خرید و فروش را در سامانه مودیان مالیاتی اعلام می کنم)
با سلام
چنین امکانی وجود ندارد. و تمام مسئولیت قانونی محموله و تبعات آن بر عهده شخص دارنده کارت بازرگانی است.
سلام آقای افخمی تشکر از سایت شما و کمک های شما به مردم. به نظر شما چطور یک تجارت را از صفر شروع کنیم. من ۱۰ هزار دلار سرمایه دارم اما نمی دانم از کجا شروع کنم.
تشکر
سلام سهراب جان
لطفا مقاله “چگونه تجارت را شروع کنم” را روی سایت ما بخوان. آنجا کامل توضیح داده ام
درود وقت بخیر
برای صادرات کالا (حنا) و با داشتن کارت بازرگانی شرکت
به کدام ارگان باید مراجعه کنیم
سپاس
سلام و وقت بخیر
جهت استعلام شرایط، قوانین و مجوزهای قانونی به دفتر صادرات گمرک استان محل سکونت خودتان مراجعه کنید
با سلام
من میخواهم ثبت سفارش خدمات مهندسی ( لایسنس ) در حوزه نفت و گاز انجام بدم . میخواستم مراحل و چگونگی ثبت سفارش تا تخصیص ارز و … را بدانم . لطفا راهنمایی بفرمایید .
سپاسگزارم
سلام
من منظور شما را از ثبت سفارش خدمات مهندسی (لایسنس) متوجه نشدم! ثبت سفارش صرفا مربوط به واردات کالای فیزیکی میباشد.
با سلام ، شركت صنعتي محورسازان ايران خودرو، در زمينه توليد اكسل محور خودروي سبك و قطعات خودرو، فعاليت داشته است ، سایت شرکت ikamco.ir ،این شرکت قصد صادرات و فروش محصولات خود را در بازار كشور تركيه دارد ، خواهشمند است در اين زمينه مشاوره نمائید .
سوالات بشرح زیر میباشد :
1- روش اتصال و مکاتبه با تجار ترک و دسترسی به لیست خریداران قطعات یدکی خودرو ؟
2- چگونگی کار با سایت Market access map؟
3- قیمت ارزی محصولات خودم را برای صادرات، از چه روش یا وبسایتی محاسبه کنم؟
با تشکر – ساری
با سلام و احترام
مواردی که بیان کردید نیاز به توضیحات مفصل و آموزش دقیق و عمیق دارد که همگی در بسته های آموزشی ما طی ده ها ساعت آموزش به تفصیل تدریس شده اند و قطعا در یک کامنت نمیگنجند. اما بصورت خلاصه:
1. برای ارتباط با تجار مد نظرتان از پتانسیل شبکه اجتماعی لینکدین میتوانید استفاده کنید
2. برای کار با سایت macmap حتما نیاز است که یک آموزش ویدئویی و مصور ببینید. اگر نمیخواهید از محتوای دوره ما استفاده کنید باید داخل گوگل آموزشهای رایگان را سرچ بفرمایید
3. از market place هایی مانند علی بابا میتوانید قیمت دلاری محصولات خود را استخراج کنید
موفق و موید باشید
با سلام و عرض ادب خدمت شما ، من میخواستم کار واردات طلا از دبی رو انجام بدم ، میخواستم بدونم حد مجاز حمل طلای بدون پرداخت عوارض گمرکی در ایران چقدر است؟ و اینکه اگر از حد مجاز بیشتر بشه شرایط فروش در مرکز مبادلات ارز به چه شکل هست و خود بانک اگر بخواد از من خریداری کنه با چه قیمتی هست ، ممنونم میشم من رو کامل راهنمایی کنید تشکر.
با سلام و احترام
اگر شما میخواهید واردات طلا را بدون پرداخت عوارض گمرکی انجام دهید، به حالت مسافری و بسیار محدود قابل انجام است. مثلا با قوانین فعلی و در زمانی که من برای شما پاسخ را مینویسم، یک جفت گوشواره، 6 عدد النگو یا نهایتا طلا با وزن زیر 150 گرم مجاز است. اما واردات طلا بصورت شمش استاندارد با مجوز بانک مرکزی و با پرداخت هزینه عوارض گمرکی، مالیات بر ارزش افزوده و سود بازرگانی نیز امکان پذیر است. شما باید در مرکز مبادله ارز و طلای ایران اقدام به فروش شمش طلا کنید. اگر هم در مرکز مبادله، خریدارانی با نرخهای توافقی برای طلای عرضهشده پیدا نشوند، بانک مرکزی عملاً طلا را در شرایط فعلی، با نرخ دلار ۳۷۵۰۰ تومانی از واردکننده خریداری خواهد کرد. بنابراین، جذابیت سابق برای واردات طلا و فروش آن با نرخ دلار آزاد از بین خواهد رفت.
موفق و موید باشید
سلام وقت بخیر استاد عزیز خدا قوت…
دایی بنده تاجر روغن ماشین به دبی هستن، در مقابل صادراتشون، همانطور که مستحضرید جهت تعهدات ارزی مجبور به واردات کالا هستن… و ایشون این وظیفه خطیر رو به دوش بنده گذاشتن، در حال تکمیل اطلاعات و تجزیه تحلیل بازار هستم، که چه نوع کالایی و به چه میزان وارد کنم ؟ خواستم تو این مسیر دلسوزانه در کنار بنده حقیر باشید و هر راهنمایی و کمکی که از دستتون بر میاد دریغ نکنید.🙏 سپاسگزارم
سلام و وقت بخیر
برای واردات کالا از دبی به ایران، چندین دسته از کالاها وجود دارد که میتوانند پرسود و پرطرفدار باشند. این دستهها بر اساس نیازهای بازار ایران و توانایی تأمین دبی به شرح زیر هستند:
1. قطعات یدکی خودرو
واردات قطعات یدکی خودرو از دبی یکی از بهترین و پرسودترین گزینهها است. با افزایش تعداد خودروها در ایران، نیاز به قطعات یدکی برای تعمیر و نگهداری خودروها نیز افزایش یافته است. قطعات یدکی خودروهای چینی، کرهای و اروپایی در دبی به وفور یافت میشود و میتواند سود قابل توجهی را برای واردکنندگان به همراه داشته باشد.
2. لوازم الکترونیکی و کامپیوتری
قطعات الکترونیکی و کامپیوتری نیز از جمله کالاهای پرتقاضا برای واردات از دبی به ایران هستند. با توجه به رشد سریع تکنولوژی و افزایش استفاده از دستگاههای الکترونیکی و کامپیوتری در ایران، واردات این قطعات میتواند بسیار سودآور باشد. در دبی تنوع زیادی از قطعات الکترونیکی و کامپیوتری وجود دارد که میتوانید از آنها بهرهمند شوید.
3. لوازم جانبی موبایل
لوازم جانبی موبایل مانند گلس، کاور، باتری و شارژر همیشه تقاضای زیادی دارند. واردات این محصولات از دبی به دلیل تنوع و قیمت مناسب میتواند گزینه خوبی برای کسب سود باشد.
4. کالاهای استوک
کالاهای استوک به کالاهایی گفته میشود که به دلایل مختلف مانند آسیبهای جزئی یا ماندن در انبار به مدت طولانی، با قیمت پایینتری به فروش میرسند. این کالاها میتوانند شامل لپتاپ، دوربین و سایر دستگاههای الکترونیکی باشند. واردات این کالاها از دبی میتواند سود قابل توجهی را به همراه داشته باشد.
5. ماشینآلات و تجهیزات صنعتی
واردات ماشینآلات و تجهیزات صنعتی برای پروژههای عمرانی و توسعهای در ایران نیز میتواند پرسود باشد. دبی به عنوان یک مرکز تجاری بزرگ، منابع گستردهای در این زمینه دارد و میتواند نیازهای صنعتی ایران را تأمین کند.
مراحل قانونی و الزامات مورد نیاز:
1. تحقیق و تحلیل بازار: بررسی نیازهای بازار ایران و تقاضای موجود.
2. ندوین برنامه بازاریابی و فروش
3. ثبت شرکت و اخذ مجوزهای لازم: ثبت شرکت و اخذ مجوزهای واردات.
4. یافتن تأمینکنندگان معتبر: ارتباط با تأمینکنندگان در دبی.
5. مدیریت لجستیک و حمل و نقل: برنامهریزی برای حمل و نقل کالاها.
6. انطباق با مقررات گمرکی: اطمینان از انطباق با مقررات گمرکی ایران و دبی از قبیل تخصیص ارز، رفع تعهد ارزی و …
با آرزوی موفقیت برای شما
وقت بخیر خدمت شما. با شرکت تولیدات محصولات دارویی آرایشی و بهداشتی توی کشور ترکیه ارتباطی زدم و قراره که تعداد محدودی از محصولاتشون رو برای بنده ارسال کنن برای فروش (حدودا 100 عدد یا کمتر) میخواستم بدونم برای توزیع یا فروش نیاز به مجوز های خاصی هست؟
(شرکت مورد تایید و دارای مجوز های بین المللی هستش) و اینکه برای ارسال از ترکیه به ایران با این تعداد به مشکلی برای ترخیص یا دریافت نمیخورم؟ اگر میشه لطف بفرمایید وقت مشاوره تلفنی هم بدید خیلی متشکر میشم.
با سلام و احترام
در حال حاضر که من این پاسخ را برای شما مینویسم واردات محصولات آرایشی و بهداشتی عمدتا ممنوع است و ارزی به آنها تخصیص داده نمیشود. بنابرابن هر نوع وارداتی که شما انجام بدهبد از مسیر قانونی و مورد پذیرش دولت نخواهد بود. پس قطعا امکان ترخیص قانونی کالا وجود ندارد و کالا قاچاق محسوب میشود. اما برای اینکه 100% مطمئن بشوید میتوانید کاتالوگ و اطلاعات محصول را به یکی از دفاتر واردات گمرک محل سکونت خودتان ببرید و استعلام بگیرید. در خصوص وقت مشاوره تلفنی هم متاسفانه فعلا فرصت کافی ندارم. اما سوالات را در همین صفحه پاسخگو خواهم بود.
موفق و موید باشید
سلام آیا آوردن قطعات یدکی خودرو مثل آینه بغل و دلکو و رینگ برای استفاده شخصی مشمول گمرک میشود؟
سلام بله بطور کلی مشمول رویه گمرک مسافری میشود. اما بهتر است قبل از ورود، از هر دو گمرک مبدا و مقصد استعلام بگیرید تا دقیقا از محدودیت، ممنوعیت و هر نوع بروزرسانی قوانین در خصوص کالاهای مدنظرتان آگاه باشید
با سلام خدمت شما
بنده دارای مدرک ارشد حسابداری با ۱۵سال سابقه کار مالی هستم و به شدت علاقمند به حوزه صادرات هستم البته خودم همیشه تو فکر صادرات خشکبار بودم چون شهرم تولید کننده خشکبار هستش . خواستم ببینم شما میتونید یک کارشناس خبره تو این حوزه به ما معرفی کنید که از صفر تا صد شروع اینکار رو همراه ما باشه و اموزش بده و کمک کنه تا کار رو پیش ببریم
سلام و وقت بخیر،
بسیار خوشحالم که به حوزه صادرات و مخصوصاً صادرات خشکبار علاقمند هستید. احتمالا با توجه به تجربه کاری شما در زمینه مالی و آشنایی شما با شبگه تولید خشکبار در منطقهتان، پتانسیلهای زیادی برای ورود به این عرصه دارید.
با این حال، باید اشاره کنم که اکثر وعدههایی که ممکن است به شما پیشنهاد دهند که یک کارشناس از صفر تا صد در کنار شما باشد، معمولاً از واقعیت فاصله زیادی دارد. چرا که اگر کسی واقعاً در این حوزه کارشناس خبره باشد، بیشتر زمان خود را روی کسب و کار خود سرمایهگذاری میکند و فرصت چندانی برای در اختیار گذاشتن زمانش به دیگران ندارد.
بهترین مسیر این است که خودتان به صورت پلهپله مسیر صادرات را یاد بگیرید و وارد عمل شوید. یادگیری مباحث تجارت بینالملل و صادرات نیاز به زمان، تلاش و تجربه دارد و به مرور میتوانید مهارتهای لازم را به دست آورید. در سایت ما دورهها و منابع بسیار مفیدی برای آموزش گام به گام صادرات فراهم شده که میتواند به شما در این مسیر کمک کند تا با اعتماد به نفس بیشتری پیش بروید.
موفق باشید!
درود و عرض ادب
نوید هستم کارشناش ارشد سازه در رشته عمران و مدیر عامل شرکت حقوقی ساختمانی و دارای 25 سال سابقه در حوزه ساختمان
با توجه به مهاجرت و خروج از ایران علاقه بسیار زیادی برای ورود به حوزه تجارت دارم برای ورود به این حوزه در ابتدا کدام دوره را پیشنهاد میکنید و ایا در زمینه صادرات از ایران به هر کشوری و شروع بیزنس راهکارها و ایده هایی دارید
در کل میخواهم بدانم ایا راه تجارت و یادگیری این مبحث برای امثال بنده هم امکان پذیر است و با توجه به اینکه بنده در کشور دیگری ساکن خواهم شد امکان مشاوره گرفتن از شما وجود دارد
ممنون بابت راهنمایی شما
با سلام و احترام،
با توجه به پیشینه تخصصی و ارزشمند شما بهعنوان کارشناس ارشد سازه و مدیرعامل در صنعت ساختمان با ۲۵ سال سابقه، قطعا مسیر جدیدی که بهعنوان حوزه تجارت به آن علاقهمند شدهاید، ظرفیتهای بسیار خوبی برای شما خواهد داشت. بهویژه اینکه با توجه به تجربه شما در صنعت ساختمان و محصولات وابسته، شاید بتوانید در همین صنعت بهطور ویژهای در تجارت بینالمللی و صادرات فعالیت کنید.
تمامی دورههای ما دارای پشتیبانی پرسش و پاسخ دائمی هستند، بنابراین در هر نقطه از ایران یا خارج از کشور باشید، میتوانید با ما ارتباط برقرار کنید و از پشتیبانی لازم برخوردار شوید. انتخاب دوره مناسب نیز بستگی به پتانسیل، علایق و اهداف شما دارد. ما در دورههای خود، دهها ایده و روش ورود به بازارهای جهانی را از داخل و خارج ایران معرفی کردهایم که میتواند راهنمای شما برای ورود به این حوزه باشد.
جهت دریافت مشاوره دقیق تر و پاسخگویی به سوالات بعدی میتوانید با همکاران من از طریق تلفن یا واتساپ در تماس باشید. 02146135387 و 09301247153
امیدواریم بتوانیم همراه شما در این مسیر باشیم و به موفقیتهای بزرگ در تجارت بینالمللی دست پیدا کنید.
با احترام