دوره تجارت بین الملل رایگان یا پولی

آخرین بروزرسانی در: 1403/08/30

در دنیای امروز، تجارت بین الملل یکی از حوزه‌هایی است که بسیاری از افراد به دنبال آموزش در آن هستند. با این حال، یکی از مسائلی که ممکن است شما را در انتخاب بین دوره تجارت بین الملل رایگان و پولی مردد کند، کیفیت و اعتبار آن‌ها است. آیا باید برای آموزش تجارت بین الملل پول پرداخت کرد؟ یا می‌توان از دوره‌های رایگان استفاده کرد؟ در این مقاله، ما به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

نمایش سریع عناوین این صفحه

دوره‌های تجارت بین الملل پولی: کیفیت یا امیدفروشی؟

معمولا کاربرانی که دوره های تجارت و بازرگانی پولی را تهیه میکنند به دنبال مزایای زیر هستند:

  1. دوره کیفیت بالایی داشته باشد: معمولا انتظار کاربران این است که وقتی برای دوره ای پول پرداخت میکنند، دوره کیفیت بالاتری داشته باشد. و توسط اساتید متخصص و با تجربه تدریس شود.
  2. انتظار محتوای جامع دارند: کاربران دوره‌های پولی میخواهند که محتوا بسیار جامع‌تر باشد. از جزئیات فنی گرفته تا موارد بازاریابی، حقوقی و ترخیص کالا، همه چیز پوشش داده شود.
  3. دریافت پشتیبانی پس از دوره: کاربر در دوره‌های پولی مایل است که پشتیبانی پس از دوره نیز داشته باشد، که این یک مزیت بزرگ است.

اما آیا مزایای فوق در هر دوره آموزش تجارت بین الملل پولی وجود دارد؟

به عنوان جواب کوتاه: نه در هر دوره ای وجود ندارد. یا حداقل همه مزایای بالا در هر دوره تجارت بین المللی پولی وجود ندارد. ما در مقاله جداگانه ای معتبرترین دوره های تجارت و بازرگانی پولی موجود در مارکت آموزشی کشور را با هم مقایسه کرده ایم. (جهت مطالعه آن مقاله کلیک کنید: دوره بازرگانی)

اما بزرگترین مشکل برخی از دوره های تجارت بازرگانی پولی، صرفا موارد بالا نیست. در ادامه بزرگترین ایراد برخی از این دوره های پولی را با هم بررسی میکنیم.

بزرگترین مشکل برخی دوره های آموزش تجارت بین الملل پولی چیست؟

برخی از دوره‌های پولی تجارت بین الملل هستند که افراد را با وعده‌های بزرگی همچون «درآمد دلاری» یا «ثروتمند شدن» جذب می‌کنند. اما این وعده‌ها اغلب توخالی و پوچ است. از آموزش دراپ شیپینگ و آموزش افیلیت مارکتینگ گرفته تا انواع دوره های صادرات و واردات، بسیاری از آموزش‌دهندگان در این حوزه به سمت امید فروشی و رویا فروشی در آموزش تجارت می‌روند و تصویری خیالی و دروغین از تجارت بین الملل به مخاطبان خود ارائه می‌دهند.

فرمول فروش این نوع دوره ها بصورت خلاصه این است: یک وعده بزرگ، جذاب و باورنکردنی بده، و راه حل اختصاصی خودت را در یک دوره یا پکیج آموزشی به مخاطب بفروش!

امیدفروشی و رویا فروشی در آموزش تجارت بین الملل

و همانطور که شما هم میدانید، متاسفانه 99% این نوع وعده های عجیب و غریب و جذاب واقعیت ندارند. از این روش قبلا در فروش آموزش های مختلفی در ایران از جمله بورس، ارزهای دیجیتال و غیره هم استفاده شده است. حالا عده ای در خصوص دوره های تجارت و صادرات هم از همین فرمول استفاده میکنند.

همین تجربیات منفی و خاطره ناخوشایند هم متاسفانه باعث شده تا عده ای نسبت به هر نوع آموزش پولی گارد داشته باشند. و تمامی افراد و موسسات آموزشی فعال در این زمینه را به اصطلاح پکیج فروش یا دوره فروش بنامند. در صورتی که در واقعیت اصلا چنین نیست. و هستند موسساتی که کاملا حرفه ای، صادقانه و با کیفیت در مارکت آموزش تجارت فعالیت میکنند.

دوره‌های رایگان تجارت بین الملل: آیا واقعاً رایگان است؟

از طرفی کاربرانی هم هستند که به دنبال محتوای آموزش تجارت بین الملل رایگان میگردند. خب البته که آموزش رایگان همیشه لذت بخش است! در واقع اصلی ترین مزیت دوره‌های آموزشی تجارت بین الملل رایگان هم این است که به راحتی و بدون هزینه قابل دسترسی هستند. اما آیا واقعا این آموزش ها رایگان هستند؟ چرا باید شخصی یا مجموعه ای وقت و انرژی و منابع خودش را صرف تولید محتوای آموزشی رایگان کند؟

دلیل وجود محتوای آموزشی رایگان در تجارت بین الملل چیست؟

 

دقت کنید که بسیاری از دوره های آموزشی پولی، از بیزینس مدل FREEMIUM یعنی ترکیبی از FREE + PREMIUM استفاده میکنند. در این مدل، بخشی از محتوا یا محصول آموزشی رایگان و بخشی دیگر پولی است. درک هدف و استراتژی موسسات آموزشی از تولید بخشی از محتوای آموزشی به صورت رایگان، به قصد فروش بخش دیگری از محتوا بصورت محصول آموزشی پریمیوم (یا همان دوره پولی) بسیار ساده است.

اما چرا باید کسی تمام محتوای آموزشی خود را بصورت کاملا رایگان تولید کند؟ تولید محتوای آموزشی کاری بسیار زمانبر و هزینه بر بوده و نیاز به نیروی انسانی متخصص دارد. پس چرا عده ای این همه زحمت، زمان و هزینه را به جان میخرند که دوره های تجارت رایگان تولید کنند؟ یعنی در اینجا هیچ منافعی برای آن شخص یا مجموعه وجود ندارد؟ واقعا همانطور که بعضی از این افراد ادعا میکنند، همه این تولید محتوای آموزشی رایگان در راه خدا، برای اعتلای ایران و برای سربلندی جوانان وطن است؟ آیا به نظر شما این ادعاها باور پذیر است؟

واقعا هدف کسانی که محتوای آموزش تجارت و بازرگانی بین الملل را بصورت کاملا رایگان یا FREE تولید میکنند چیست؟ آیا بصورت خیرخواهانه و خداپسندانه صرفا برای کاربران وقت و عمر و منابع خودشان را هزینه میکنند؟ پاسخ کاملا روشن است. نه قطعا چنین نیست. آنها هم اهداف و استراتژی هایی دارند که شاید در وهله اول تشخیص آن استراتژی ها چندان ساده نباشد!

سه استراتژی پنهان در دوره های آموزش تجارت رایگان

مانند دوره‌های پولی، استراتژی‌ها و روش‌هایی، یا به اصطلاح بیزینس مدل هایی هم برای دوره های رایگان وجود دارد. بله این موسسات و اشخاص نیز در عمل از همین تولید محتوای به ظاهر رایگان درآمد دارند. اما تفاوت اینجاست که بابت تولید محتوا، مستقیما از مخاطب محتوایشان پول نمیگیرند. در اینجا برخی از این استراتژی ها را با هم مرور میکنیم:

استراتژی اول: اعتمادسازی برای انجام خدمات و پروژه های صادرات و واردات

برخی از این موسسات و اشخاص محتوای رایگانی تولید میکنند تا اعتماد مخاطب به خودشان را جلب کنند و بعد از اعتمادسازی، از انجام خدمات صادرات و واردات برای مخاطبانشان کسب درآمد کنند. برخی از فریب های رایج شعارهایی مانند تولید از شما صادرات از ما یا فروش لیست خریداران خارجی به مخاطبین است. (برای اطلاع از بازی ها و فریب های پشت چنین ادعاهایی، بر روی لینک های آبی رنگ بالا کلیک کنید.)

مواردی مانند این مثال ها:

  • به شما میگویند با هر میزان سرمایه ای که دارید، میتوانند برایتان یک کسب و کار بین المللی در حوزه صادرات و واردات ایجاد کنند. معمولا خدمات منتورینگ و کوچینگ کسب و کار هم ارائه میکنند.
  • شما را قانع میکنند تا در پروژه های بزرگتر صادرات و واردات به عنوان یکی از ذینفعان همان پروژه سرمایه گذاری کنید.
  • از شما هزینه دریافت میکنند تا خدمات صادرات و واردات را خودشان مستقیما به شما ارائه کنند. مثلا حمل و نقل بین المللی، ترخیص کالای گمرکی، خدمات طراحی سایت و سئو و … را خودشان برای شما انجام میدهند.
  • اینطور به شما القا میکنند که آنها یک لیست خریداران خارجی دارند و میتوانند آنرا در ازای دریافت پول در اختیار شما قرار دهند.

استراتژی دوم: اعتمادسازی برای جذب حمایت مالی

برخی از برگزار کنندگان این آموزش ها و همایش های رایگان صادرات و واردات، از حواشی برگزاری چنین رویدادهایی درآمد دارند.

استراتژی اعتمادسازی برای جذب حمایت مالی

مواردی مانند اینها:

  • اسپانسرهای مالی بابت تبلیغات در همایش ها و رویدادهای خودشان میگیرند
  • از شرکت های حمل و نقل بین المللی کمسیون میگیرند تا آن شرکت ها را به مخاطبین معرفی کنند
  • با برخی شرکت های ترخیص کالا از گمرک ارتباط مالی دارند و آنها را به مخاطبین خود معرفی میکنند
  • با برخی صرافی ها ارتباط مالی دارند و آنها را به مخاطبین خود معرفی میکنند
  • با برخی شرکت های مدیریت صادرات ارتباط مالی دارند و آنها را به مخاطبین خود معرفی میکنند
  • با برخی از شرکت های خدمات طراحی سایت و سئو ارتباط مالی دارند و آنها را به مخاطبین خود معرفی میکنند

استراتژی سوم: جذب ویزیتور برای صادرات

یکی از روش‌های جدید که برخی از مراکز آموزشی در دوره‌های رایگان تجارت بین الملل استفاده می‌کنند، تربیت ویزیتورهای صادراتی است. این آموزش‌دهندگان از مفاهیمی مثل بروکری در صادرات و صادرات با سرمایه کم یا اصلا صادرات بدون سرمایه استفاده می‌کنند تا دانشجویان را ترغیب کنند به عنوان ویزیتور صادراتی برای موسسه خودشان کار کنند.

استراتژی جذب ویزیتور برای صادرات

در این روش، دانشجویان به عنوان بروکر یا ویزیتور صادراتی برای مرکز آموزشی (که بطور موازی فعالیت صادراتی هم دارد) فعالیت می‌کنند و در عوض، کمیسیون دریافت می‌کنند. این آموزش دهندگان، کلاس های تجارت را بصورت آنلاین و آفلاین و به شکل رایگان و یا با هزینه بسیار کم برگزار میکنند.

هدف اصلی مدرس در این نوع از تولید محتوای آموزشی رایگان این است که از میان مخاطبین همین کلاس های تجارت، ویزیتورهای صادراتی برای خودش انتخاب کند. مدرس به تعداد زیادی از شرکت کنندگان آموزش های لازم در جهت هدف خودش را ارائه میکند و حالا هر کدام که توانستند برایش فروش بین المللی و صادرات ایجاد کنند از مدرس کمیسیون دریافت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: 5 اشتباه مهلک در شروع تجارت بین الملل

استراتژی های پنهان دوره های رایگان، کجا خطرناک و آسیب زننده میشوند؟

دقت کنید که سه استراتژی پنهانی که در بالا راجع به دوره های رایگان تجارت بین الملل گفتیم، به خودی خود هیچ ایراد و اشکالی ندارند. مشکل از آنجایی شروع میشود که برخی آموزش دهندگان این دوره های رایگان، هدف و نیت واقعی خود را از مخاطب پنهان نگه میدارند. و بدتر از آن شروع به نمایش و بازی و سیاه بازی میکنند!

احتیاط! استراتژی های پنهان در دوره های رایگان

یعنی شروع میکنند به جانماز آب کشیدن و ادعاهای عجیب و غریب که مثلا ما برای رضای خدا و پیغمبر و در راه میهن و جوانان وطن مشغول یک فعالیت خیرخواهانه و به دور از سود و منافع مادی هستیم. اینجاست که این استراتژی ها برای مخاطب پنهان مانده و مخاطب نادانسته در مسیر اهداف آموزش دهندگان قرار میگیرد.

خب چه اشکالی دارد که آموزش تجارت رایگان در جهت اهداف مدرس باشد؟

وقتی آموزش ها بجای اینکه در در جهت اهداف کاربران دوره باشد، در راستای اهداف پنهان مدرس و برگزارکنندگان دوره قرار میگیرد، مشکلات زیادی بوجود می آید. به عبارت ساده:

وقتی استراتژی و هدف یک دوره رایگان، انجام خدمات صادرات و واردات توسط مدرس و برگزارکنندگان، جذب حمایت مالی، یا جذب ویزیتور برای صادرات است، هدف و مصلحت و منفعت کاربران دوره کجا دیده میشود؟ آیا مطالب و محتواهای دوره آنطور که واقعا باید باشند طراحی و ارائه میشوند؟ آیا شما به عنوان کاربر دوره، با یک مسیر آموزشی با جهت گیری های خاص در راستای منافع دیگران مواجه نمیشوید؟ آیا اینجا هم برای جذب هر چه بیشتر افراد امیدفروشی و رویا فروشی شکل نمیگیرد؟

متاسفانه برخی از این آموزش دهندگان به همین شیوه از احساسات مردم سوء استفاده میکنند و در بهترین حالت وقت و انرژی مخاطب را هدر میدهند و در بدترین حالت کلاهبرداری هم میکنند. برخی از این موسسات (و البته نه همه آنها)، یک صف طولانی از شاکیان پرونده های قضایی و حقوقی دارند که دقیقا همین شاکیان و مال باختگان، زمانی مخاطب و کاربر دوره هایشان بوده اند.

در عوض اگر مدرسین همین دوره های رایگان از اول صادقانه، صاف و پوست کنده به مخاطبین خود بگویند که هدف ما مثلا کسب درآمد از حواشی آموزش تجارت بین الملل و انجام خدمات صادرات و واردات است. یا مثلا هدف ما جذب ویزیتورهای صادراتی است، مخاطب هم تکلیفش را میداند. اگر بخواهد، آموزش ها را دنبال میکند و اگر نخواهد، میرود. پس دیگر نه وقتش در مسیر اهداف آن آموزش دهنده تلف میشود و نه چندان خطر کلاهبرداری وجود دارد.

آیا امید فروشی و رویا فروشی در دوره های رایگان تجارت هم وجود دارد؟

شاید شما فکر کنید که امید فروشی و رویا فروشی فقط مخصوص دوره های پولی است. و در دوره های رایگان کسی امید فروشی و رویا فروشی نمیکند. اما دقیقا برعکس! به همان میزان و حتی بدتر از دوره های پولی، در دوره های رایگان شاهد امید فروشی و رویا فروشی توسط مدرسان و برگزارکنندگان هستیم.

در اینجا اتفاقا چون مخاطب عوام به علت نوع محتوای رایگان ارائه شده توسط این آموزش دهندگان از لحاظ احساسی تحت تاثیر قرار گرفته است. بیشتر و عمیق تر هم اعتماد میکند. در نتیجه برخی از این مدرسین دوره های تجارت و بازرگانی رایگان هم، دانسته و نادانسته مخاطبین را در تله خطرناک مثبت اندیشی سمی یا همان TOXIC POSITIVITY گرفتار میکنند. (بیشتر بدانید: خطرات مثبت اندیشی سمی در آموزش تجارت بین الملل)

یک دوره تجارت بین‌الملل با کیفیت چه ویژگی هایی دارد؟

واقعا مهم نیست که یک دوره آموزش صادرات یا آموزش واردات بصورت پولی برگزار میشود یا رایگان. هم دوره های پولی و هم دوره های رایگان ممکن است بسیار خوب یا بسیار بد باشند. نه هر دوره پولی ارزشمند است و نه هر محتوای رایگانی بی ارزش. امید فروشی و رویا فروشی و دروغ گفتن به مخاطبین ممکن است در هر دو نوع آموزش های پولی و رایگان اتفاق بیفتد. پس شما به عنوان مخاطب باید حواستان جمع باشد. در اینجا چند معیار برای دوره های تجارت و بازرگانی بین الملل با کیفیت به شما ارائه میکنیم.

1. صداقت و شفافیت

یک دوره تجارت بین‌الملل با کیفیت باید بر مبنای اصول اخلاقی و شفافیت ساخته شده باشد. آموزش‌دهنده باید هدف خود از آموزش را پنهان نکند و به مخاطب دروغ نگوید. این شفافیت می‌تواند در قالب ارائه محتوای آموزشی، تعرفه‌ها، و حتی نحوه ارتباط با دانشجویان اتفاق بیافتد.

2. عدم امیدفروشی و رویافروشی

آموزش‌دهنده نباید تصویر غیر واقعی یا خیالی از موفقیت‌های احتمالی پس از گذراندن دوره به مخاطبین بدهد. به عبارت دیگر، وعده‌های غیر واقعی مانند «ثروتمند شدن بی‌زحمت» یا «درآمد سریع» باید کاملاً حذف شوند.

3. تمرکز بر مهارت‌آموزی علمی و کاربردی

به جای ارائه وعده‌های غیر واقعی، تمرکز دوره باید بر اصالت علمی و کاربردی محتوا باشد. یعنی محتوای دوره به گونه‌ای طراحی شده باشد که مخاطبین بتوانند مهارت‌های علمی و کاربردی را در کسب‌وکارهای خود به کار ببرند. این می‌تواند شامل موضوعاتی مانند تجزیه و تحلیل بازارهای خارجی، شناخت رقبا، و انواع بازاریابی بین‌المللی باشد.

4. ارزش‌آفرینی و تأکید بر ایجاد ارزش

یک دوره تجارت بین‌الملل با کیفیت باید به مخاطبین نشان دهد که چگونه می‌توانند ارزش ایجاد کنند، چه در کسب‌وکار و چه در زندگی شخصی. این ارزش‌آفرینی است که نهایتا میتواند منجر به ثروت و موفقیت هم بشود. پس یک دوره با کیفیت، بجای تمرکز بر روی ثروت و موفقیت، تاکید بر توانمند سازی مخاطبین خودش در ارزش آفرینی دارد.

زومین بازار: یادگیری بر بستر اعتماد و کیفیت

ما در زومین بازار با استفاده از بیزینس مدل FREEMIUM، یک تجربه یادگیری متفاوت را برای مخاطبین خود فراهم می‌کنیم. بخشی از محتواهای آموزشی ما همیشه به صورت رایگان در وبسایت و پلتفرم‌های اجتماعی منتشر می‌شود. این اقدام به مخاطبین اجازه می‌دهد تا قبل از تصمیم به خرید، با کیفیت و سطح محتوا آشنا شوند.

بنر نظرات شرکت گنندگان دوره های زومین بازار

اما این تنها بخشی از تصویر کلی است. ما با افتخار، محصولات آموزشی پریمیوم را نیز در اختیار مخاطبین قرار می‌دهیم. این دوره‌ها و محتواها با دقت و توجه به جزئیات طراحی شده‌اند و هیچ‌گونه وعده‌ی غیرممکن یا غیر واقعی در آن‌ها وجود ندارد. (بیشتر در مورد محصولات آموزشی ما بدانید: دوره های بازرگانی)

در زومین بازار، ما به شفافیت و صداقت با مخاطبین خود اهمیت می‌دهیم. هرگز ادعا نمی‌کنیم که تجارت یک فرآیند ساده و بدون چالش است. ما نمی‌گوییم که بدون نیاز به سرمایه، می‌توانید به سادگی تجارت کنید و ثروتمند شوید و روی مفاهیمی مثل تجارت بدون سرمایه، صادرات بدون سرمایه و واردات بدون سرمایه مانور اغراق آمیز و بیش از حد نمیدهیم و شوآف تبلیغاتی نمیکنیم. چرا که می‌دانیم رسیدن به موفقیت و ثروت یک پروسه‌ی طولانی و پرچالش است که باید به طور مداوم و با تلاش در آن پیش بروید.

دوره های تجارت بین الملل زومین بازار

تمرکز اصلی ما بر آموزش مهارت‌های علمی و کاربردی در حوزه تجارت و توانمندسازی کاربرانمان در مبحث ارزش آفرینی در کسب و کار است. ما به مخاطبین خود وعده‌های عجیب و غریب تو خالی و بی‌پایه نمی‌دهیم، بلکه به آن‌ها ابزارها و دانش لازم را برای موفقیت در دنیای تجارت می‌آموزیم. خوشحالیم که این رویکرد ما نتایج بسیار مثبتی هم برای کاربرانمان داشته است. در صورت تمایل میتوانید صفحه نتایج دوره ها از زبان کاربران را نیز ببینید.

راهنمای انتخاب دوره‌های آموزشی تجارت: از امیدفروشی تا مهارت آموزی

در این مقاله، به بررسی جوانب مختلف دوره‌های آموزشی تجارت پرداختیم. از استراتژی‌های پنهان و اعتمادسازی در دوره های رایگان گرفته تا اهمیت کیفیت محتوا در دوره های پولی و تاثیر آن بر مخاطب. ما نشان دادیم که چگونه برخی از آموزش‌دهندگان با استفاده از تکنیک‌های امیدفروشی و رویافروشی، مخاطبین خود را در تله‌ای احساسی می‌اندازند و آنها را به مسیری که خودشان میخواهند میبرند. نه مسیری که واقعا منافع مخاطبین در آن قرار دارد.

در عین حال متوجه شدیم که هر دو نوع دوره می‌توانند ارزشمند باشند، اما 4 اصل مهم این است که آموزش‌دهنده باید:

  1. شفاف، صادق و بدون ارائه وعده‌های غیر واقعی با مخاطبین محتوای خودش برخورد نماید.
  2. وعده های عجیب و غریب ثروت و موفقیت برای جذب مخاطب ارائه نکند
  3. تمرکز محتوایش بر مهارت آموزی علمی و کاربردی باشد
  4. تاکیدش بر توانمندسازی مخاطبین محتوا در حوزه ارزش آفرینی در کسب و کارشان باشد

از این رو، قبل از انتخاب یک دوره و شروع صادرات یا شروع واردات، بهتر است به نکات مطرح شده در این مقاله توجه کنید تا از وقت و پول خود بهترین بهره را ببرید. ما خودمان در زومین بازار، با تمرکز بر کیفیت و اعتماد، یک تجربه یادگیری متفاوت ارائه می‌دهیم. محتوای ما بر اساس آموزش مهارت های علمی و کاربردی ساخته شده و هیچ‌گونه وعده‌ی غیرممکن یا غیر واقعی در آن وجود ندارد.

به عنوان یک مخاطب هوشمند، شما باید به دنبال دوره‌هایی باشید که نه تنها اطلاعاتی جامع و کاربردی ارائه می‌دهند، بلکه به شفافیت و صداقت نیز اهمیت می‌دهند. تنها در چنین محیطی می‌توانید از یادگیری بهره‌مند شوید و در مسیر واقعی موفقیت پیش بروید.

به یاد داشته باشید، کلید موفقیت در دنیای تجارت، یادگیری مداوم و استفاده از اطلاعات و مهارت‌های به‌روز است. پس از محتوای دوره‌هایی که به شما این امکان را می‌دهند، استفاده کنید. امیدواریم این مقاله بتواند یک راهنمای جامع برای انتخاب دوره‌های آموزشی تجارت باشد و شما را در مسیر موفقیت یاری رساند.

سوالات متداول

آیا دوره‌های رایگان تجارت بین‌الملل ارزشمند هستند؟

هر محتوای رایگانی ارزشمند نیست. باید به کیفیت محتوا و شفافیت آموزش‌دهنده توجه کنید.

آیا دوره‌های پولی بیشتر ارزشمند هستند؟

نه لزوماً، ارزش یک دوره بستگی به کیفیت محتوا و شفافیت آموزش‌دهنده دارد.

آیا امید فروشی و رویا فروشی فقط برای دوره های پولی است؟

نه، امید فروشی و رویا فروشی در دوره های رایگان هم زیاد دیده میشود.

چرا در دوره های رایگان هم امید فروشی و رویا فروشی میکنند؟

برای جذب مخاطب و هدایت مخاطب در مسیر اهداف پنهان شده مدرس در پشت محتوای رایگان

آیا هدف های پنهانی مدرسان در دوره های تجارت بین الملل رایگان برای کاربر مضر است؟

اگر مدرس پنهان کاری نکند و صادقانه و شفاف به کاربر هدف خودش از تولید محتوای رایگان را بگوید، نه مضر نیست.

چه معیارهایی برای انتخاب یک دوره تجارت بین‌الملل وجود دارد؟

شفافیت، کیفیت محتوا، تمرکز بر مهارت‌های علمی و کاربردی و توانمندسازی مخاطب برای ارزش آفرینی.

زومین بازار چه نوع دوره‌هایی ارائه می‌دهد؟

ما با افتخار دوره‌های رایگان و پریمیوم تجارت و بازرگانی را بر مبنای مهارت آموزی علمی و کاربردی ارائه می‌دهیم.

چرا باید از زومین بازار برای یادگیری تجارت بین‌الملل استفاده کنم؟

ما با تمرکز بر کیفیت، شفافیت و اعتماد، یک تجربه یادگیری متفاوت به دور از فضای امیدفروشی و رویا فروشی ارائه می‌دهیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *